Camillas

Cedral a.k.a. Ralli

En vän, en alldeles ny vän. Gillar man hästar, eller snarare verkligen känner dem, då kopplar man deras personligheter till en förbättrad mänsklighet.
Sara har en unghäst hon köpte tillsammans med Heidi som äger stallet. Och han är verkligen en skönhet. Inte bara att titta på då, utan till sättet.
Han är bara 6 år men trots det så lugn, lojal, sympatisk, förstående och charmig. Han strutsar inte på som vanliga unghästar gör, och han har verkligen det där lilla inom ridningen som kommer ta honom så himla långt, jag tror bara det måste grävas fram.

För mig handlar det ofta om att finna det där lilla, det handlar om kopplingen. För djuret väger fleraflera gånger mera än dig, så man måste känna at man har överläge, att det finns band som håller i ur och skur. Och sist men inte minst förtroende och pålitlighet!

Och han och jag, vi är kompisar, må vara att jag aldrig kommer sitta på hans rygg, men han har verkligen vunnit mitt hjärta! Ett charmtroll av högsta grad. För den hästen är så full av kärlek!

Och ärligt, jag hoppas verkligen all framgång för Ralli och Sara i framtiden, för jag tror verkligen de kommer komma långt, om de kör på hård träning och mycket tålamod.

prinsen. Och hans box är min favoritplats att tänka på. Pussgrisen.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas