Camillas

I put my faith in something unknown

Okej, haha, jag börjar bli riktigt riktigt jävla trött nu.. mhh.. Fast det gör vi ju alla så står ju i princip vid samma jävla klippkant. Men om fem dagar är jag totally out of here och är inte tillbax före skolan börjar, eller jo, dagen innan skolan börjar har vi socialen, men så gott som i allafall.. så trött.. och jag har inga excuses för det är  fullständigt jag som beter mig som en jävel och förstör allt, pallar helt enkelt inte läget mer och behöver komma bort ett tag bara för att andas frisk luft och rensa hjärnan. Imorgon har jag annat att tänka på i allafall. Jobb, avslutningslunch med jobbet på najaden, möte och så hem.

Pw:n gick bra idag. Skönt. Ska hoppa i duschen och så smita upp till rummet. Kvällen är redan förstöd så vi kan ju försöka pånytt imorgon istället.. 

Puss

Just Do It!

Så aldrig i hela mitt liv har jag klarat av att dricka te. Men det gjorde jag idag. och det var nästan gott tror jag. Men det kan vara en engångsgrej så jag får ta en kopp till ikväll ;)

Nu ska jag ut på pw med brorsan. Härligt. Och jag har en massa nya kläder i garderoben. Love it!

Get to know me better

Ni vet när man kastar upp popcorn i luften och sedan ska fånga dem med munnen? jag har ALDRIG lyckats!

Mina spenatplättar måste alltid vara tillräckligt värmda så att de blir sådär mjuka, är de ens lite hårda i mitten tycker jag de inte är goda.

En grej som dök upp medan jag var på sjukhuset var att de bestick jag äter med helst ska vara små. Flingor och sådant alltid med tesked och vanlig mat äter jag med de minsta besticken jag hittar.

Mina lakan ska alltid matcha. Rätt dynvar med rätt påslakan. Punkt.

När jag kör till jobbet på morgnarna kan jag vara så trött och så borta att jag glömmer bort att jag kör, jag glömmer bort var jag är, kan sitta och titta på ett träd hur länge som helst och inte fatta att jag håller på att köra av vägen. 

När jag var yngre låg jag alltid med ögonen öppna till sekunden innan jag somnade, för att ha kontroll över var jag var och vad som kunde hända. 

Jag har söndrat min dörr till rummet 5 gånger. 

Jag vill vara mycket snällare än jag är, men vet inte hur jag fixar det. haha..

Vattnet skrämmer mig för jag vet att jag inte har någon kontroll över det, och för att det är så mycket större än jag ens kan föreställa mig. 

Do what makes you happy

Så träningen, jag verkligen gillar det. Kanske för att det är det enda jag verkligen själv har kontroll över. Jag bestämmer när jag vill dra till gymmet och köra ett  jobbigt benpass eller när jag vill gå ut och springa mig andfådd. 
Det är något jag endast kan jämföra resultaten med mig själv. Så ja, jag gillar det. Men det är inte listat etta på min lista i höst. Kanske tvåa, eller trea. Men skolan och något som kallas socialt liv står ändå före. För jag vill att träningen ska kännas rolig, vara just det den är för mig och vill inte känna mig pressad till att åka till gymmet. Det är ju mitt liv, jag tränar för att det gör mig glad, för att det får mig att må bra, rensar mina tankar och gör mig så mycket självsäkrare. Och för mycket av något är aldrig bra, och alla har olika gränser när det blir för mycket. Jag är medveten var min gräns går! Så att jag kan må bra. Det är inte mitt liv, bara en del av det!

Konstig natt

Så jag kom rätt så sent i säng igår. Insåg att jag faktiskt skulle till nio och inte tio. Så vaknade jag även inatt flera gånger pga regnet som inte tog slut, och mörkret, för det var ju helt sjukt mörkt. Och så vaknar jag och solen liksom typ skiner och jag är inte minsta lilla trött, och jag försöker vara lite  trött, men lyckas inte. Haha. 
Så jag fick bara stiga upp och fixa mig. Nu sitter jag här och vet att det bara är tre dagar jobb kvar efter idag. Woopwoop.

Så godmorgon, det är onsdag idag va?

  

I'm just the symptom of the disease, not the cause.

Så idag har jag slagit 4 flugor i en smäll. smällen är att jag lyckats nå 4 2mål" på en dag :)

1. Jag får ett par nya innetossor. Vilket är bra, för jag inte haft egna på 3 år. 
2. I nästa sekund kommer mamma hem med ett paket åt mig som jag verkligen väntat på.
3. i nästa sekund får jag ett par utetossor också.
4. då jag fått nya springdojjor, vilket är stor glädje för jag fullständigt sprungit och gått sönder mina jag har och plasten sticker ut vid hälen och skär skavsår åt mig varje gång jag använder dem, så känner jag mig tvungen att måsta testa dem idag, så då är träningen skött också. :)

Underbart! Och ärligt, jag älskar att springa när det regnar, man känner sig starkare då.

    

Sådär som bara du och jag kan dansa

Att vrida upp volymen och basen till fullt och känna hela huset skaka. Hoppa runt med ögonen fast och dansa till det de kallar musik. Sjunga så högt att du tappar rösten men ingen kan höra dig sjunga alls. Jag älskar! 

P&N

Dagens positiva

• Ledig
• Brorsan är också ledig
• Jag kan ligga ofixad i pyjamas heeelaa dagen 
• Filmer på rullande band
• Spenatplättar i kylskåpet
• Det regnar så inget dåligt samvete för att man inte är ute och solar 

Dagens negativa

• Det regnar
•  Varannan film väljer Casper
• Mens
•...

 

 

Godmorgon med snoopy!

Shit jag sov länge. Vaknade en massa under natten då det regnade och hade fönstret öppet, men hela morgonen sov jag som en stock. Alla i huset har åkt någonstans. Casper borde vara ledig, haha, han skulle komma med frukost på sängen prick 9.40 ;) bara skämt. Så nu ligger jag i min enorma gigantiska snoopy t-shirt, och jag tror jag är kär. :D

Nu ska jag få i mig nåt så hörs vi sen!

xoxo

 

för vinnaren har redan förlorat

Jag skulle så gärna vilja skriva om allt jag gjort idag, hur roligt jag haft. Men jag har inte gjort något annat de senaste 7 timmarna än flyttat mig från ena ändan av soffan till den andra, ätit en väldigt god köttfärs med spagetti och stirrat in i skärmen på datorn så att jag blir yr. Vilket liv va? haha.

vem var det som sa att jag faller tillbaka?

That guy worth waiting for

Jag har insett, för varje dag som går blir jag mer säker på att killen får inte sexet före han förtjänat det. 
Inte för att jag hunnit med SÅÅ mycket under mina korta 15 år, men ja, jag gillar romantiskt. Jag gillar överraskningar, frukost på sängen, små men betydelsefulla presenter, blommor och framför allt gillar jag att kunna kyssas, eller bara kramas, utan att i nästa sekund ligga halvnakna grovhånglandes på golvet. Kanske för att jag aldrig haft något sådant. Aldrig haft en kille som verkligen skulle kämpa för att ha mig kvar. Det ska inte vara de där typiska "vi är inte ihop, just doing it for fun" förhållandena. (som då inte ens är förhållanden.) Jag tycker att bryr man sig tillräckligt, så spelar det ingen roll om man får vänta länge. Fast det skulle vara flera månader. Så tycker jag bara. Tålamod.

Gud många sitter och skrattar nu va? Bryr mig inte. Jag kommer aldrig komma någonstans med mitt liv om jag fortsätter som jag gjort de senaste fem åren. Jag vill också känna mig älskad påriktigt. Vi är allt för många tjejer som söker allt för elaka män, bara för vi tror att vi inte är värda mer än så. Men det är vi! Värda varenda kram, slå sluta skuffa undan de som finns där. 

Och GUD DÖDA MIG med de där jävla "men berätta inte för någon sen att vi är ihop." Haha. Fan skäms man eller? då vill man bara spotta dem i ansiktet och gå därifrån och aldrig återvända. Det är INTE så man har ett förhållande. INTE! Jag är tyvärr medveten om att majoriteten av killar i den här åldern är sliskiga kåta sexmonster som gjorde vad som helst för ens fem minuters blowjob. Så ynkligt..

Fast ett förhållande.. var det bästa som hänt mig, och nu finns ingenting kvar.

Kram

:) | via Facebook


 

vart försvann dagen ingen trodde skulle komma

vart försvann dagen liksom? Ensam hemma. Skönt så tyst det är. Senaste timmarna har jag legat på golvet och stirrat upp i taket med musiken på så hög volym att jag knappt hör mig själv tänka. Försöker komma på vad jag är. Eller snarare VEM jag är och VAD jag vill bli. Jag tänker åstadkomma något stort innan jag dör. Det är därför jag är född, jag bara inte vet vad. Vad kommer jag bli. För drömmen om att modella, den dog för ett par år sedan när jag blev för tjock. 

Skulle det inte vara skönt ibland att ha en egen liten kompass? En vägledare som alltid visar en på den rätta stigen. 

Fick stiga upp från golvet och lägga mig i soffan istället då jag började få ont i ryggen..
Vädret gör mig iallafall inte på bättre humör.. hmpff.

Follow Your Dream

 

No Worries

Helloha!

Fast jag kom i säng rätt så sent igår så mår jag riktigt prima idag. Förutom att nacken är jätte stel efter gårdagens träning. Nu har jag alltsomallt 5 arbetsdagar kvar. FEM DAGAR! Det är ingenting. Ledigt imorgon och sedan jobbar jag sista dagen lördag. :) 

Idag när jag kommer hem hoppas jag på mysdag med brorsan eller något. Verkligen krypa ner i soffan. Sen ska jag ut antingen på långpromenad eller länk. Tror jag kör ett benpass också. Får bli mage och ben ett tag nu framöver tills nacken är bättre att jag bara inte lyckas göra det värre hela tiden! 

Sådär äckligt väder att man bara vill stanna hemma i sängen djupt nerbäddad under täcket och sova vidare! 

Puss

Run, for your life!

Vi var precis ut och springa. Jepp. Tio på kvällen. Och det var skönt. Mörkret påminner mig mycket om de länkar jag gjorde förut, och gud det ger mig styrka! Så vi tog en liten genväg så jag fick känna på skogen lite grann. Det fick jag! Ökade takten tre gånger så mycket. Jag SPRANG! Högre knän, längre steg, hårdare, kraftigare, mer..flygande. Så skönt. Bara stirra ner i marken och inte ens fatta att vägen tog slut. Jag tänker verkligen leta upp en riktigt stor och fin skog. Bara skog, där jag kan springa, för det ger mig mer ork, mera styrka, mera luft i lungorna. 

Nu kör jag ett svettigt magpass på det här, när jag fått andas ut lite. Heja mej ;) 

Puss

stay.

Häll bensin i såren,

elda upp alla hus i stan,

låt solen bränna hål i huden,

och månen läka allt som finns kvar.

"It's good to have an end to journey toward, but it's the journey that matters in the end."

Ibland, skulle jag vilja göra något riktigt stort. Bara göra nåt riktigt riktigt stort. Vara bra på något.
Jag har alltid varit den där "normala bruden". Jag har bra betyg, men inte bäst. Jag är okej på att rida, men verkligen inte bra. Jag kan lätt köra bas-sminkning, men inte mer än så. Jag kan göra en fläta utan att det ser ut som ett fågelbo, men inte en vacker rosett. Jag kan sy, men inte designa kläder. Jag kan skriva, men har ingen större talang. Jag lyckas ta foton, men har ändå inte det där precis rätta ögat för bild. Jag kan rita något annat än en boll och en fyrkant, men kan inte måla tavlor. Jag kan fixa till en köttsås utan att bränna i bottnet, men inte fixa en delikatess gryta utan recept. Jag var snabb på att springa när jag var liten, men inte snabbast. Jag har inte tandställning eller grått hår, men är inte nära på en skönhet heller. Jag är schysst, men verkligen inte den roligaste att hänga med.

Förstår ni? Jag har ingen egen talang. Inget som får mig att lysa. Jag jämför inte, är inte avundsjuk heller, men min bror, redan som liten ritade han otroliga bilder. Han lagar bättre mat än många topp-restauranger lagar. Han fotar jätte bra. Han springer hem från jobbet. Han gör alltid så mycket. Och jag känner mig så jag-lyckas-aldrig-klara-något.
Haha, jag klarar inte ens av att städa upp efter mig. Det är väl lite orsaken varför jag vill ge mig av också. För att hitta mig själv. Hitta något jag kan. Något jag är bra på. Finns det kartor för sådant? Undrar bara.. tror jag kan behöva en sådan.

Puss på er små hjältar!

Rise & shine

Imorse, vaknade jag första gången där vid sex, och vädret ute var verkligen inte särskilt trevligt. Så jag hann somna om innan jag behövde tänka mer på den saken. Grejjen var den att sedan 8.30 när alarmet ringde (har till tio idag, jej) så vaknade jag inte ett par minuter innan som jag brukar, utan vaknade av det jävla alarmet. och blir så arg av det haha.

Så först övervägde jag att bara stanna kvar, men sen slog det mig att det är söndag, och att jag har dbbellön, så då var jag uppe ur sängen på 2½ sekund. ;)

Borstade håret också imorse. Hade ett sådant riktigt jobbigt fågelbo, så var tvungen att lägga i en halv flaska balsam innan :D Haha. Nu äter jag, sedan drar jag på söndagsjobb och efteråt drar jag igång med träningen igen. Får köra ite lättare, eftersom nacken fortfarande är sjuk till höger. Men tänkte dra ut på en springtur och sedan köra ett magpass hemma. Igår var det allt för varmt för att springa, trodde jag skulle dö av värme bara av att gå ut med Hugo.

Pusspuss

27.7.2013

Hej.

Vaknade av att solen brände mig i ryggen. Idag tar jag en dag borta från bloggen. Borta från allting. Tänker gå ut och promenera, tänker ligga i pyjamas och tänker äta flingor tills hela paketet är slut. Men ni når mig ju på mobilen. Haha, inte för att någon skulle ta kontakt. ;)

Puss

F.t.s

Fuck.this.shit. 

För en gångsskull känns det bra. En kväll som varit lugn. Har varit på gott humör och då förstår jag bara inte hur jag kan få en fucking jävla kväll som verkligen är bra, från det att jag kommer hem ända tills jag lägger mig!!!!? Förtjänar jag det inte? Okej, nu är det inte så farligt som det låter. Min dator har bara pajjat. Men just nu? Ikväll? Innan min lediga dag? Den datorn är mitt liv. Och jag har inte råd att fixa den, jag har inte råd att köpa ny.. Nejnejnej. Varför. Fml big time! 

Good Vibes

Så när jag var på sjukhuset. Efter att jag börjat med medicinerna fick jag en gång en sådan konstig känsla. Jag försökte faktiskt ´förklara det ibland, men jag lät bara knäpp. Det var tre korta sekunder då det kändes som att jag fattade, hittade en lösning på allt, och det kändes som att alla tunga stenar föl av axlarna för tre sekunder. Men de kom tillbaka och hur jag än försökte så kom jag inte på vad det var jag hade tänkt. Vad som kändes så bra. Men nu vet jag. Nu kommer jag ihåg och den vikten kommer aldrig mer tillbaka. 

Jag fortsätter mitt otroligt ointressanta liv med att göra precis lika lite. Det känns bra just nu. ♥

Suspiros al viento | via Facebook

Mamma flippade

Nä alltså kolla bara! Haha. Fast det var rätt underhållande då man städar rum som är 29 grader varma och varenda sekund tror du att du ska dö. Så det kändes helt bra. Så var det mycket roligare också sista timmen på jobbet när Lisa var där, hade någon att prata med och så..

exakt 16..

minuter tills jag måste starta annars blir jag försenad som typ varje dag. Haha. Det är bra att de inte brukar märka nåt. Jag är expert på det ;)

Blir inget hundvaktande heller. De skulle komma hem tidigare så jag tänker ta och njuta av ledigheten istället. Skojja, jobbar idag och söndag. Fast ikväll kan jag ju vaka, för det är sovmorgon som gäller imorgon!

Så nu har jag 11 minuter att klä på mig, sminka mig, borsta håret (HAHHAAHA) och tänderna.

Vi fortsätter senare. Nu ska jag på jobb!

9 minuter....

Sommaren är räddad!

haha, Allt höll riktigt på att gå åt helvette, men det fixade sig. Och imorgon ska jag såklart på jobb men efter det ska jag stanna hundvakt hela veckoslutet hos en bekant (: Bor där i tre dagar. Så är jag ledig lördag och jobbar söndag. Tänkte tidsinställa lite åt er så jag inte helt blir utanför. Anyway, kom ihåg att fråga min bror en massa frågor i inlägget tidigare! 

Puss

Brother's Love... =) | via Facebook