Camillas

Latdag!

Jag har faktiskt bara latat mig hela dagen. Somnade ett par timmar när jg låg och sola. Mamma kom och väckte mig där emellan så jag hann vända mig innan jag somnade om. Sedan har jag legat under filten i soffan och ätit soppa så jag tror jag ska spricka. Inatt sover jag ute i stugan med brorsan så vi kan kolla film hela natten och ha det skönt! 

Imorgon jobbar jag för pappa. Tusen tack för alla nya läsare och den stort ökande statistiken. Tänkte bara säga att min dröm inom bloggen är att nå top 50 listan här ännu i år. Det klarar vi va? Det är ju ni som fortsätter kika in och läser (: 
Desto fler läsare desto roligare och bättre uppdatering. Så är det automatiskt. Det är verkligen peppande.
så tusen pussar på er!

 

Svar på Frågor Del 1

Här kommer lite svar på frågorna från frgåestunden. Resten kommer i ett videoinlägg senare i veckan.

Brukar du onanera?

Brukar du? ;) 

Skulle inte du göra något vettigt?

Kanske det. Var så trött bara. (:

Kan du svara i video?

Delvis ja. 

Var det kul på Nagu beach Party?

Det var okej. Var inte länge där alls.

Var du full då?

Nej, jag skulle tidigt på jobb följande dag. :/

Drack du?

Nae..

Brukar du annars dricka ofta?

Ofta? nej.

Röker du?

Nep.

Har du rökt nångång?

Ja, de senaste två åren har jag rökt från och till i perioder, men gör inte det nu.

Har du prövat på droger nångång?

Nej! Kommer aldrig neverever göra det heller! Fyfan..

Varför ler du aldrig på bilder?

Jag tycker inte jag ler fint. och ler jag på bilder ser det så oäkta ut..typ.

Är du kär? 

Nee.. jag tror inte det..

Hur många förhållanden har du haft?

det beror ju på för många hade jag flera förhållanden med under åren. Men oberoende är de nog så många att jag inte kan räkna. :)

Hur länge varade det längsta/kortaste?

Längsta var väl typ åtta månader eller nåt (?) och kortaste ett par dagar. Haha ^^

Favorit artist?

ööö.. Jag lyssnar på allt och lite till så jag har nog ingen favorit. (: 

Vad kan du inte leva utan?

Min mobil, mat, kläder, räkor, datorn, hästar, min säng, youtube/spotify och solen.

Favorit bloggar?

Det är så många, men http://fiulius.blogspot.fi/ http://pause.se/caroline/ http://hugorosas.se/ http://tara.forme.se/ http://www.tyrashastar.se/ http://tyras.se/ http://nellieberntsson.se/ främst.


Resten av svarena kommer i video senare i veckan!

I'm not a human being

Hello darlings! 

Ni kan inte gissa vad? Jo, en dag innan nästa månad börjar får vi följande månads arbetslista och då står inte mitt namn i fyllt på en vecka?!!! Ledig en vecka? whoot? 

Vad ska jag nu hitta på. Jag behöver pengar. Han sa sex dagar i veckan.. Måste komma på nåt annat nu. Också då det inte finns att göra där så blir dagarna inte längre än 3-4 timmar långa. Inte riktigt enligt planerna..

Men idag tänker jag lägga mig på terassen och bara solasolasola, äta glass och sola mer. Jag tror den här veckan blir mycket fokus på träningen faktiskt! Så vila, och massa vätska och energi! 

Vad gillar ni förresten min nya header?

Trött liten krigare.

Kvällen igår var inte riktigt bra. Men nu har jag sovit lite extra länge för jag börjar först jobbet tio. Ändå låg jag och snurrade sen sextiden men det var nästan skönt att vakna lite, kolla klockan, och veta att man kunde fortsätta sova! (: 

Det är söndag, har jag fått påminna mig om hela morgonen och det betyder dubbellön. Jag vet också att det är ritkigt förbanna mycket att göra på jobbet idag då det inte fanns nåt att göra igår. 

Pretty bad muskelvärk har jag i röven också. ajajaj. 

Håkan Hellström & all yrsel

Det är det vi gör, vi tonåringar på så unga år, vi lyssnar på Håkan Hellström tills natten blir till dag. Låter bli att lyssna på orden han sjunger ut för ord gör ont. Det har de alltid gjort. Man lyssnar tomt istället. Svart och vitt och grönt och blått och gult i samma regnbåge. En fel ton här och där och så sjunger vi på. orden vi inte lyssnar till. Skriker, hojtar, galet tyst viskar och skrattar tills magen krampat sig och man får lägga sig platt i sanden och kika på solen som aldrig riktigt går ner! Sedan låter vi fåniga flinen sjunka ner till avslappnade tomma blickar och frågar vart tiden sprang iväg, då allt fortfarande var så lätt!

 

No Pain, No Gain!

Jag har inte återhämtat mig än men jag lever. 74 gånger trodde jag jag skulle dö, men det gjorde jag inte. Fast jag redan efter uppvärmningen ville ge upp och åka hem. Jag kan ha gnällt en hel del, svettats ännu mer och trott jag skulle svimma. Men jag gjorde varenda övning från början till slut. Jag gjorde om och om igen. När jag visste att jag skulle rasa ihop drog jag tre till. Så jäkla skönt! Som avslutning körde jag 450 meter rodd på 2 minuter full styrka. Ajsomfan. 

Var precis upp till papsens jobb och gick igenom lite grunder för målningen nästa vecka okh så. Yeyy, spännande!

Nu ska jag käka tacos och lite vattenmelon sedan blir det tidigt i säng. Och imorgon får jag ju sova en timma längre också innan jag ska på jobb.

Träning på G

Det blev inget gym igår då brorsan kom hem så sent. Men om tjugo minuter kör vi en timmes benpass.

ajsomfan ben-pass alá Casper. Jag sitter och psykiskt (även fysiskt såklart) förbereder mig för livets tyngsta dag. Autss..

jaja. Jag hör av mig när jag kommit hem och återhämtat mig! 

  
Bror, du kommer döda mig!  

Home sweet home

Jag slutade jobba redan elva då det inte fanns någe på jobbet att göra. 

Något jag glömde berätta var att nästa veckoslut målas min moped rosa och kommer fixa den så snygg! :) Hello Kitty tarror och allt. Haha. Kommer bli så coolt. Spännande spännande.

Imorse knäppte jag lite bilder innan jag sminkade mig. Det syns. min bränna i ansiktet är jätte ojämn! 

NI SOM UNDRAR, SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN KOMMER UPP IMORGON!

Because all the tears ran down while you were laughing high

Jag skulle lägga mig tidigt igår och sova länge och orka hela dagen lång idag. jag kunde inte sova och gick ner. Åt pizza istället. lämnade två bitar kvar och kände att smaken av mozzarella fanns kvar längre än vanligt. och så slökollade jag tv bara och lät världen falla över mina axlar, och lät världen förstöra den dag som börjat så bra. och inget gör det bättre nu. inget känns bättre idag. Men tårar kan rinna ibland och ingen behöver känna skam för världen är fri och fåglarna flyger fortfarande. när jag blir stor tar jag en tatuering av en fågel eller två. Bara för att jag kan! 

Just wrong

Jag måste medge att jag blev lite av pissförbannad då mamma hade delat någon text på fb. Den var allt annat än okej. Den drar fram allt det negativa hos tonåringar. Den får oss att låta som patetiska livsdödare. Det är inte så. Vi är jobbiga, vi testar gränser, går för långt, skriker, hatar, super sommarfylla och tältar gud vet var. Men ni får inte samtal hem av polisen för att de hittat mig. Ni behöver inte vara ständigt oroliga för att jag ska gå och ta död av mig själv. Vafan? nej! 

Så jag förstår inte din baktanke heller. Att dela den texten fick mig att känna mig lite dålig. lite sämre. Jagvet att det inte var det du menade. så det kan du låta bli att kommentera. Men det var ansvarslöst och alla dina väninnor kommer kolla ner på mig nästa gång de går förbi mig. De tror jag är sån. Du vet att jag inte är det. 

Texten får det att låta som att depressioner, självdestruktivtbeteende och ätstörningar är saker som kommer och går för var och varannan tonåring. Det är en psykisk sjukdom. Det är ett beroende. det är ett snesteg som kan ta ditt liv. Väldigt rått skrivet. Fult.

Så om alla föräldrar är värda en kram från hela världen. Vad är inte vi värda då. vad behöver inte vi då? Vem är vårat stöd när våra brister kommer fatt oss? När kan vi sitta timtal och snacka om allt som är skit utan att vara döende? 

så fel. Det var så fel. Fult skrivet. Bara rubriken får mig att gnissla tänder av ilska: "Föräldrar som orkar barnens ungdom är värda hela världens kram" pfft. Död, tom, och svart text. Inte sann bara fel. 

Ni som kan finska kan ju kolla in länken själv här. Men jag blev pissförbannad.

 

Frågestund!?!!

Nu kör vi första frågestunden på denna blogg! Kom igen nu och fråga på så det knakar! Vill ni inte skriva här så kan ni göra det på facebook/instagram/kik/whatsapp

Jag svarar på alla frågor och om ni vill gör jag det i ett videoinlägg!

Feel free to ask me! 

When heaven is on earth

Känner mig jätte snäll idag. Go och glad. Så se till att inte förstöra mitt humör nu bara. Flört

Det fanns inget kvar på jobbet och göra så jag åkte hem efter bara tre timmar och nu ligger jag och värmer mig i soffan. Jätte ruggigt väder ute! 

Ikväll ska jag ta mig till gymmet som jag skrev redan tidigare. Ska äta upp mig lite så jag har något att träna bort sen. haha. Nej. Men mellanmål är alltid bra! 

Puss

Godmorgon fredag som känns som måndag

Då jag hade annat jobb i tre dagar känns det idag som måndag. Jag kommer antagligen jobba hela veckoslutet nu men det gör inget jag känner mig uppvilad och även fast jag var astrött när jag vaknade så är jag full av energi. Nu ska jag hurtigt fixa allt som är ogjort så jag sedan slipper hem! Det är bara tre rum som ska fixas så jag tror jag får göra nåt mer kul sen. Kanske på grden eller nåt. Haha! Vem vet ;) nu ska jag återgå till arbetet så hörs vi sen. Ikväll blir det Caspers ultraextrema benpass på gymmet. Ajaj. Igår hade jag rygg/axel/överarms pass, vilket resulterar i rätt så grym muskelvärk idag. 

Puss

Min åsikt - Dessie röker fast hon är gravid.

Jag brukar inte reagera särskilt på skvaller och sådant. Heller inte riktigt på hur läsare reagerar, för oftast överanalyserar de allt! Men att läsa hur Dessie röker även då hon vet att hon är på smällen och vilka risker det finns. 
Hon har fått hundratals kommentarer som inte är elaka, bara ren fakta. Hårda ord kanske ja, men hon tror det är okej.
Hon faktiskt seriöst tror själv att det är hälsosammare för barnet att hon röker 1-2 cigg i  dagen än stressen barnet skulle utsättas för. Så fel. Jag är femton och jag hade så lust att bara gå fram till henne och ruska om henne. Hallå? 
Stressen sitter i ditt huvud. Man avvänjer sig inte helt enkelt sen mer när man är gravid. Man slutar. DIREKT.

Det är säkert svårt osvosv. men har man faktiskt inte så mycket kärlek för ett barn som kommer vara ens eget. En unge man ska göra allt för att den ska må bra. Det gör den inte. Du är inte mamma när ungen föds, du blir mamma när minus blir till plus. Man har ett ansvar. För sitt barn ska man uppoffra ALLT och lite till. Kan man inte sluta röka, uppoffra ciggen, även om man är medveten om vilka risker det finns så är man inte redo för barn. Då är man inte redo för att ge sitt barn allt! Jag vet att många röker genom hela graviditeten och barnet ändå varit friskt när det föds. Men risken. Vill man ta risken? Förlåter man sig själv sen då barnet föds dött? Då barnet har svår astma resten av livet, eller helt enkelt får någon annan form av handikapp? Är det värt några cigg i dagen då? Det tycker inte jag. 

She's dreaming of flowers in her hair.

Inom en timme åker vi upp till byn för att gymma lite. Ska löpa i lutning och sedan köra mage-rygg.
Working hard is my only option.

Imorgon har jag jobb på hotellet igen. Kommer jobba åtta dagar rakan sen och så hoppas jag att jag får ledigt att fara på annat jobb nästa veckoslut! Har ett grymtbra inlägg som publiceras lite senare så håll koll! 

Puss

 

5 tips - träning under sommaren

1. Håll alltid vattenflaskan med. Är du kinkig och inte gillar vatten så häller du lite blandsaft i. Huvudsaken är att den är med och regelbundet i användning.

2. Längre promenader på kvällarna, cykling, simning osv. kan kompensera löpning om du känner att det blir för varmt eller du tror du ska svimma. Kör mera styrka där till så är det ingen som kommer märka någon skillnad.

3. Ät ofta, och måttliga mängder. Kom ihåg att du även förbränner energi bara av att sitta, sova, stå, gå till köket, kolla film osv. Unna dig ibland och låt inte dåliga dagar förstöra allt. De kommer och du ska ändå äta samma mängder. 

4. Vila ut. Sommaren är jobbig även för de som har ledigt. Så sov tillräckligt, vila, ta det lugnt och slappna av. 

5. Träna för att det är roligt!

Så trött idag!

Jag är så trött att ögonen bara rullar i huvudet på mig. Idag när jag slutar tänker jag komma hem och sova några timmar! Däcka i soffan. Sen på kvällen ska jag gymma och gå en promenad. Har inget att säga så här har ni dagens outfit.

Ditt hopp var redan slut när jag började kämpa.

Ingen bra kväll alls. Jag är trött. Ledsen. Besviken. Vill bara ge mig av. Jag är bara aldrig tillräckligt. Aldrig bra. 
Ibland undrar jag om jag gör något rätt. För det verkar inte ritkigt så!? Det är fel. Felfelfelfelfel hela tiden.

Men när det är så. då kan jag åtminstone titta i de ögon som var mina för två år sedan och nu. 

Nu

 

Dör av värme.

Okej. Det är 32 i skuggan. Jag är inte långt ifrån att dö och nu drar jag till Sandö för att rida gosigaste ponnysen :) 

Tänker nog rida lätt idag. 

Så vi hörs ikväll när jag kommit hem och återhämtat mig.

Puss

Dagens outfit

 Solasolasola. Detta jobbet är nog det skönaste jag haft! Nästa veckoslut ska jag barnvakta 8 barn på kvällen. Stefan Wallins barn t.ex och några bekantas. Bra lön och skön dag! 

Fin klänning va? Två år gammal men har varit för liten nästan ett år! 

onsdag 26 juni

Morning! 

Idag tog jag på mig klänning. Ska lägga upp bild så fort jag hinner! Jätte mysig är den! 

Jobbar till halv fem och efter det drar vi till Sandö för att rida! :) Så ska jag lägga mig i tid idag också ;) 

Puss

Fly fly butterfly

En sak som jag verkligen ser som framsteg är att nuförtiden vågar jag äta bland andra människor. Jag hatade det förut. Det var tvärstopp så fort det var en massa andra människor omkring. Jag skämdes för att jag åt! Åt aldrig i skolan, nästan aldrig hos vänner. Det värsta var när släkten kom på middag och allt skulle vara så bra. Nej. Det gick inte. Nu skäms jag inte mera. Nu äter jag när jag vet att jag behöver det, när jag är hungrig eller sugen. Jag kan till och med ta mera. Det har inte med samma form av kontroll att göra mera. Jag hatar fortfarande när folk påpekar mitt ätande. Speciellt hemma, VAD jag äter, HUR jag äter, NÄR jag äter osv. Jag kan nästan lova att skulle jag inte ha så stark egen vilja och så stort hopp för en härlig framtid skulle jag nog fallit till aka. Men det gjorde jag ju inte. Det kommer jag aldrig göra! Jag äter två ispinnar i dagen om jag vill. Och för att äta den andra tänker jag inte äta middag igen, bara för att du inte såg mig äta middag. Det gjorde jag. Det var gott! Där brukar det krocka lite ibland. För jag försöker äta borta så att du inte ska tjata, kommentera och påpeka, medan det gör dig galen. Visst, det är ju för att du bryr dig! Men jag klarar mig fint. Med maten, med det hälsosamma livet och med träningen. Jag vill bara inte, utan jag kan också kontrollera själv! Puss

Kvällsprogram

Hey! Var jätte mysigt med Belle och hennes kille. Vi gick till stranden, satt där ett tag, bara pratade och sedan åkte jag hem. Vi planerade träffas med bättre tid senare i veckan :)

Hade tänkt lägga mig i solen när jag kom hem för att jobba lite på brännan, men solen hade redan gått bakom träden så jag slängde mig i soffan istället och här ligger jag!

Imorgon är den dagen jag väntat på i en månad. Åker till Sandö med Kreetta efter jobbet och rider finaste ponnyn!
Har faktiskt inte ridit alls under sommarlovet. Var ju skriba och efter det har jag bara jobbat! Oj så jag längtar ♥

Nästa gång vi åker dit kanske vi tar oss en tur ner till havet? Vore jätte kul!

One way, or another...

Som lite omväxling jobbar jag på barnläger som hjälpis i några dagar. Mysigt och bra! Har en egen litengrupp med små barn som just för tillfället sitter och kollar film. :) hehe! 

   Min kärlek Isabelle kom igår till Nagu med sin pojkvän från sverige, så ikväll tar jag mig till byn för att hänga med dem lite. Härligt! :) <3