Camillas

Sådana kvällar

Det är en sådan kväll idag. Då jag känner mig ensam. Sedan skäms för att jag känner så och gråter lite. för när jag riktigt tänker efter inser jag att det verkligen inte är någon där som jag kan vända mig till och öppna mig för. De dagar man bara vill prata av sig lite och kollar genom sina telefonnumror för att sedan inse att inget av dem är menat för mig att ringa till. Jag undrar bara vad hände? Vad det var jag gjorde? Jag har inte fått nån förklaring? Varför gilla ni inte på ig? Varför kommenterar ni inte på fb? Varför chattar ni aldrig? Ringer aldrig? Förklarar? I'' totally lost.. Och just nu känns ett år allt för lång tid. 

Störande är vi alla. Jobbiga, tråkiga, bitchiga.. Men man brukar komma tillbax..? 

Natti, 

xoxo

Värd all möda

Har gått about fyra gånger från och till pappsens jobb idag, men det var verkligen värt mödan.Nu har jag en fin liten scooter som går som en prinsessa. Inte alls van, haha, verkligen skillnad på två-taktare och fyra-taktare. Efter en snabb runda runt Vikom insåg jag att det inte gick så förde den tillbaka och de fixade lite på den och nu går den finemang. Eller snarare, nu klarar jag av att styra den utan att köra sicksack över hela skärgårdsvägen. Haha ^^ 

Anyway, den är riktigt asful, men det går alltid att fixas. Måste köpas först, sälja min gamla och sedan kunna tänka på målfärg och sådant fint! :) 

Inga mera väntande på att bussen ska gå inte! Nu kör vi! ... Snart iafall (;

I found you

Okej, så jag hittade denna blogg. Bland alla miljoner bloggar hittade jag just den. Skojjade. Det var en vän som kände henne. Anyway. Den bloggen, eller rättare sagt den tjejen som driver bloggen är antagligen den mest otroliga jag någonsin sätt. Kolla bara!?

För några dagar sen, kanske det har gått en vecka redan, så läste jag igenom HELA bloggen. Tro det eller ej.
Helt otroligt. Sättet hon skriver på. Bilderna. Historian. Känslorna. Allt det där prickar mig precis i hjärtat. Så djupt den bara kan borrar den in sig! Helt sjukt. Så tjejen som bara är sexton år och själen rivits sönder, hon är värd fler läsare. Hon är värd guld!

Puss

tara.forme.se

Good girl

No makeup. Haha ^^ 

Tycker veckan började bra. Kort jobbdag hade jag idag och väntar nu på bussen. Ny moppe påväg hem och jag kan ligga i soffan under filten och kolla film hela dagen om jag känner för det! 

Så från en sak till en annan. Jag måste verkligen göra nåt åt mitt hår. Visst, färgen är gudomlig, helt underbar och slår vad om att varenda en är avis. MEN jag har inte klippt håret på snart ett år. Jag ville ha långt hår för en gångsskull och det är på god väg att bli det, men man måste klippa det också. Topparna är sjukt slitna och jag suger hårt på att borsta det. Senast var väl för två veckor sedan?!! Jag har gått med det fast senaste månaden för jag inte orkar borsta, tvätta eller platta det. Jag måste bättra mig. Men först måste det fräschas upp. Det växer sen igen liksom. Ska ta mig tid att hitta på nåt bara. Kanske klipper jag det själv?! :) 

Ps. jag klipper ALDRIG mera panlugg, promise!

Puss 

That's how I work

Precis strax får jag slänga mig i bilen och åka till jobbet. Kom inte i säng så tidigt som jag hade bestämt mig för igår, men jag känner mig relativt pigg ändå. Älskar nybäddad säng ♥

Hör av mig när jag hinner. 

Behind all those closed doors

Får förklara om och om igen för mina ord, mina ynka rop på hjälp kommer inte fram, når inte deras gråa trista famn. De tårar du kallar glädje rinner allt för ofta nu. De kalksandade vägarna du sa var bra att springa på. Dom vägarna faller jag bara på. Du ryckte på axlarna och sa att det var kanske menat så. Menat att sitta här lite väl ihopsjunken, lite väl bortglömd. Du sa att världen ändå aldrig skulle förstå. Så sade du. Sedan blundade du och lutade huvudet bakåt. Inga kalksandade vägar lyste i månljuset nu. Bara de trista orden som aldrig hittade fram till sin famn. För vännen, ingen förstod. 

På jobbet

Nätet var helt dött igår så jag lät bli att skriva samma inlägg sju gånger för att om och om igen se det försvinna. Nu är jag på jobb igen. Casper slängde hit mig där vid tiotiden. Igår gjorde vi inte så mkt. Åt, myste med ponnysarna och fotade. Härlig dag! Efter jobbet här åker jag in till byn på mera jobb. Är hemma ikväll, och då lovar jag bilder och fräscha inlägg. Nu kallar alla obäddade sängar och våta trasor. 

Puss

Dagen efter..

NU kör vi jobb. Dubbellön och allt. Ha det bra. Max är en ängel som slänger dit mig! :* :) 

Friday night, when everybody's being wild and crazy.

Nätet är jätte trögt fortfarande (jävla sommarfirare) men det funkar. 

Mot kvällen grillade vi mest och bara umgicks med killarna och Erika. Sen gick hon hem och vi åkte en sväng till byn. Åkte med Max i moppebilen då min skooter, igen en gång, inte funkar.

Slöade runt på strandfesten. Måste varit about tusen pers där, alla var typ bara i fyllan så inte särskilt kul stå där fullt nykter och titta på alla som hade kul. Jaja. That's life.

Nu har vi åkt hem, jag sitter här i soffan och bara gör inget alls. Hittade en sådan lysfluga eller vad det är idag. Helt jäkla coolt. Tog en dålig mobilbild på den, men blev ju inte särskilt bra då det är så mörkt just nu. 

Hoppas ni alla har haft en härlig kväll och att ni mår som ni förtjänar imorgon. Jag drar till jobbet på morgonen för en asjobbig arbetsdag. Ni vet hur det är "dagen efter" på hotell. Mhhmm.. 

Får stiga upp lite extra tidigt för att hinna duscha också, så det börjar så småningom vara dags att gå till sängs. 

Puss

Yallah!!

Goddag!      

Jag har bara suttit i solen och ätit glass idag. Erika kom just upp så jag ska ta ut kameran och strax lägga på grillen :) ha skön midsommar! 

Sen midsommarmorgon i solen

Mamma kom och väckte mig när jag sov som djupast för en timma sedan. Halv två på dagen. Haha ^^ måste varit grymt trött. Har nu duschat och ätit frukost. Satt en stund i solen så håret fick lufttorka lite! Strax åka in till byn och kolla alla människor och äta glass bara! :) mys! Glad midsommar. Och sorry bad update, nätet funkar inte så datorn är out of order :/ 

Natten för med sig de tårar som ingen ser.

Att genomgå en sjukdom är inte frivilligt. Jag valde aldrig att bli sjuk. Jag valde inte att totalt förstöra mig själv på alla möjliga sätt. Jag kände mig mycket ensam, även när jag vet att jag inte var det. Folk kom och gick, varje dag. Det var ändå alltid jag i en liten bubbla. Bubblan har spräckts för länge sedan. Men den lämnade rester kvar.

Jag känner någon form av skam. För att allt är som det är idag. Ja, det är mycket jag gått igenom. Med stort stöd från alla i min närhet, stöd jag aldrig velat ta emot. Jag skämdes nog på samma gång som jag inte riktigt brydde mig, allt för trött och sönderriven. Jag vet att inga problem kommer ensamma, jag vet att jag inte är orsaken till allt som är fel just nu. Men något får mig att känna så. All stress och press, alla gräl jag utsatt min familj för. Vad har jag gjort? Kommer jag förlåta mig själv? 

Jag är ingen lätt unge, har aldrig varit. Envis, vilket antagligen räddade mitt eget liv också. 

Det är klart jag vet att ingen är tankeläsare och det måste vara frustrerande att inte fatta vad som rör sig inne i min skalle. Bland allt kaos och dumma, onödiga tankar, finns det en helt vettig människa. Där finns jag. Jag är klok. Ni vill bara inte höra. Uppmärksamhet är inte något jag vill ha. Nej. Jag är inte intresserad av det. Skulle aldrig göra något eller hitta på något för att få uppmärksamhet. Jag vill bara ställa allt till rätta. Även om ni inte anklagar mig för att jag förstörde så många år så känner jag det på mig. Jag tog allt ifrån er, och nu vill jag ge det tillbaka. Det går bara inte så bra helt enkelt. För jag vet inte hur jag ska göra. Bara sticka, någonstans där jag mår bra och ni vet att jag är trygg. så ni äntligen får ro? Jag vet inte. Det är ju inte lätt. Inte för någon. Allt jag någonsin sagt har varit hur jag upplevt det. Förut kunde jag överdriva mina känslor i situationen men aldrig självaste situationen. Nu är det bara verkligheten som spelar någon roll. Ärlighet varar alltid längst. ALLTID!

På samma gång som jag vill spola tillbaka varje ord och händelse så inser jag att det är just de orden och händelserna som byggt mig till den personen jag är idag. Jag är åtminstone stark..

Ville bara säga att jag ber om ursäkt för att jag är lat. Att jag aldrig hjälper. Gör jag det blir det ändå fel. För att jag retar upp er. Gör alla problem lite värre och lite allvarligare för varje dag som går. Det gör inget. Jag kommer nog aldrig förlåta mig själv, men jag accepterar vad jag gjort. 

En dag kommer vi alla ha det bra. Då jag vet att alla era bekymmer inte är på grund av mig. Då jag vet att era sömnlösa nätter inte är mitt fel. Då jag vet att jag inte har något att skämmas för mer.

godnatt.

Because reality never lives up to fantasy

Liten lycka. Jag har en liten förkärlek till Criminal Minds. Alltid orkar jag inte se hela, men de härliga citaten i början och slutet. De förgyller mina kvällar. Eheh. I'm special I know. 

Här är mina favoriter ♥

"Take criticism, smash it into dust, add color, and use it to paint breathtaking images of unicorns frolicking through endless fields of greatness."

"She's better than the girls of my dreams. She's real!"

"Love is our true destiny, we don't find the meaning of life by ourselves alone, we find it with another."

"Mothers are supposed to tell you that thunder is angels bowling."

"Life is not a secret to be solved, but a secret to be lived."


Midsommar, here I come!

I våras tänkte jag att midsommaren skulle bli den bästa någonsin. Nu känner jag knappt av att den är här. Jag vet inte vad mina kompisar grejar med. De har inte haft kontakt med mig egentligen sen sommarlovet började. Vad hände med 70 romanserna vi skulle haffa? (;  Istället kommer lite boys och Erika hit så grillar vi osv. Mys! Hade nog tänkt lite för stort bara. Vad hade jag förväntat mig liksom. Haha. Patetiskt. Jag är nog lite patetisk. Men vi hoppas på fint väder åtminstone och peppar oss själva inför imorgonkväll. 

Never ever bite more than you can chew.

Jag hade tänkt slänga in ett inlägg där mitt på dagen och meddela att jag fortfarande lever, men då kom chefen in med tio kassar rena lakan som skulle sorteras enligt modell och sedan enligt vart de hörde. Trött tjej har ni här. Fixat en massa rum och massa extra sängar och sådant. vek handdukar som avslutning på dagen. Nu har jag bara slängt mig i soffan och ätit spenatplättar. 

Ska slöa lite nu så slänger jag in någe intressantare senare! 

Puss

Imorse då jag satt i regnet och väntade att chefen skulle vakna för att komma och öppna åt mig.

I won't give up

Jag hade svårt att somna igår. Antingen var det för varmt eller för kallt. För hårt eller för mjukt. 
Steg upp sju, INTE frivilligt, för att åka till jobbet som börjar tio. Ahh. Suger att det inte går bussar förutom nu. Suger att mamma ska in till byn nu och inte sen. Jaja, jag får bita ihop göra det som skall bli gjort och sedan kan jag komma hem och göra vadjagnusenvillgöra. Ösregnar ute också så jag drog på mig träningsbyxor och en storstor tröja bara. Slött.

Ha dett gott igelkott. Haha.

Kvällis

Kvällspromenad och kvällsmål avklarat. 5 km länken blev det, tog about halv timma längre än vad den brukar ta, haha, vi var så jäkla tröga med Erika. Men vi gick i allafall och det är huvudsaken. 

Jag är rätt trött idag. Har ju inte gjort nåt alls, mest suttit och stirrat in i denna idiotiska skärm och legat halvplatt i soffan. Ja, förutom när jag solade då! Ska lägga mig i tid för att ladda för fem dagar jobb nu. Eller egentligen elva. Annat jobb där emellan bara. Inte vila precis, men jag behöver cash. Mycket cash. 

Vi hörs imorgon bara jag kommit på fötter. Jag drar mig tillbaka nu. Sova med två täcken istället för ett, fem kuddar istället för tre. Det får mig att må bra. Att sova tryggt. 

Puss

Before I was a teenager I've done been through more shit You can't even relate to!"


DET ÄR INTE SÅ JOBBIGT ATT LÄSA NÅRA RADER FÖR MIN SKULL, ALLA KOMPISAR DÄR SOM BARA HOPPAR ÖVER DE LÄNGRE INLÄGGEN. RESPEKT TILL DETTA INLÄGG TACK!

"For you it's just a good time but for me this is what i call life.

Then she looked me right square in the eye and said, everyday I wake up hoping to die, she said, nigga I know about pain cause me and my sister ran away, so our daddy couldn't rape us.

Before I was a teenager I've done been through more shit you can't even relate to!"

Den här låten är underbart vacker. 

Så till ämnet, jag hade inte tänkt ta upp det på ett bra tag ännu egentligen. Men det är bara så jäkla aktuellt i mitt liv just nu. Jag tänker på det konstant. Jag menar det. Hela tiden. Snart är jag bokstavligen 'Out of here'. 

Efter dessa piniga år som verkligen inte lämnar mig ifred så ska jag ge mig av och börja om på ett fullständigt rent papper. Det enda som står där är mitt namn högst upp i högra kanten. All new. Tanken att om BARA ett år faktiskt komma bort härifrån för gott. All jävla drama, rykten och skitsnack just här får ett slut. Det kommer inte ta slut för gott, men just den skiten just här gör mig bara så trött på vardagen. Som jag sagt tidigare redan; Jag kanske flyr, men jag flyr från något jag är fullt säker på att jag har bearbetat färdigt redan! 

Så varje gång skiten trycker på axlarna, huvudet känns nära på att explodera, kroppen skakar tills krafterna är slut och dagarna känns allt för långa, då tänker jag bara på att jag snart kommer bort. Ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar, snart, snart, snart... 

Visst finns det något jag kommer sakna (min familj bor ju här) Men det känns fanimej bra att veta att jag gjort ett beslut som jag kommer hålla fast vid, endast därför för att jag själv känner hur bra det får mig att må! En gång på väldigt länge känner jag mig riktigt säker på nåt. Jag känner att jag har ett mål att nå. Något att kämpa för, något att drömma över, något att leva för helt enkelt. Nya vänner, killar, eviga nätter, glitter, kärlek, värme, sol och ny skola.

I'm totally ready. 

Dagens middag

Vi är verkligen husets mästerkockar. Maybe för att vi är enda människorna i huset. Idk, Haha ^^ 

Visst ser det gott ut? Det var det iafalll. 

Ska ut i solen en sväng till och snart blir det kvällslänk! Puss

Denna tjej jobbar på brännan

Då vädret för en gångsskull var jätte fint så låg jag och stekte mig i solen. Helt underbart skönt. Efter idag jobbar jag fem dagar i rad så det är endast kvällar till att sola! Nu sitter vi med Erika och bara kollar någon serie och snackar skit. I love! 

We can treat the fear together

Ahh, hela morgonen har bara varit ett spektakel med alla jobbtider osv. Sådant man inte får utrrycka sig öppet om helt enkelt. Men just nu brinner mina stubiner. Ja. Ändå bestämt nu att jag inte skall jobba idag utan först imorgon. Nejnej, men sådant är det. Jobbar hela midsommaren också, så jag kan glömma sena kvällar med kompisar eller nåt sånt. NÄSTA ÅR NÄSTA ÅR NÄSTA ÅR!....

Jag ska hoppa i duschen och klä på mig. Sedan borde jag äta frukost innan jag tänker möta upp Erika! 

Puss

Navelpiercing

Har inte tagit någe bilder, och orkar inte städa rummet för att hitta kameran heller så det blev en snabb iphonebild bara. 
Den är inte särskilt sjuk alls mera. Igår började den blöda asmycket på kvällen och jag trodde seriöst det var slutet, aha, nee men den har ett litet blåmärke runt sig också. Annars bara fint! Ni kommer nog se den i sommar på en massa bilder. Don't worry! 

Världens goaste.

Aa, finaste lilla bebisen Albin var på besök. Så go unge! Bara låg i min famn och sov nästan två timmar. Ahh, kärlek. ♥ Tänk att han egentligen borde ha kommit för två veckor sedan men har redan funnits i vår värld i två och halv månad!
Annars har dagen varit jätte slö. Blev ju inget jobb, så vi tänkte att vi åker in till stan på bio, men orkade inte det heller så nu har jag bara slöat. Jätte sysslolös tjej är det ni har här.. Underhåll mig!