Camillas

Vi låtsas påriktigt.

Innan man öppnar munnen och slänger ur sig en massa är det viktigt att tänka efter innan, tänka efter vad det har för konsekvenser, och om det är lögn.
Och hur många säger inte att de aldrig skulle kunna leva utan musik, men egenligen är det bara grupptrycket. Jag vet några få som FAKTISKT menar det, och hur vet jag det då? Jo, jag ser det. Det är lite som droger, det hjälper i alla stunder men för inte med sig varken kriser eller konsekvenser. Så droga musik istället, det gör vi som inte läkt ännu.

Nu talar jag inte om det att man lyssnar mycket på musik, jag talar om det där bandet till låten. Hur allting påverkar. varje ord, varje not och varje paus.
Det stämmer, för melodin är inte skapad av noterna utan längden på mellanrummena.

Och jag kan med handen på hhjärtat säga att jag inte kan leva utan musik. Det är på morgonen, påväg till skolan, i skolan, på rasterna, under träningen, i bilen, när jag rider och det tar inte slut innan jag lagt mig. För i varje låt skapar jag en ny liten värld att leva in i. Ni som verkligen brinner för musiken, ni fattar, för ni känner det också.

Och musik tar inte bara bort smärtan, tårarna, paniken och får en inte att glömma, men den lär en att hantera ångesten.

PresentPresent

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas