Camillas

Plåstra om mina oläkta sår

Helt uppe i varv. En massa att göra. Provet stressar mig. Borde smörja in hela kroppen med någon bra bodylotion innan den spricker så torr den är. Hann inte plocka undan efter mig så lämnade allt bara och ligga, måste fixa det imorgonbitti så ingen bli arg. Lade väckarklockan och ringa tidigare än vanligt för att hinna. Borde sova snart. Måste borsta tänderna också ännu. Shit alltså jag hatar när kvällarna blir såhär sena..

Närmare än någonsin

Nästan så jag kan nudda vid den med pekfingrets spets. Känslan, obekant men ändå så nära. 
Står och blundar, svajar fram och tillbaka. Känslan är en rytm av ingenting. Ingenting men ändå allting.
På insidan av ögonlocket ser jag bara det mörker som är, det mörker som ska vara. Men jag känner inte den.
Den är där alldeles nära, närmare än någonsin, men jag kan inte hitta den. Borta. Den är borta nu.

 

Gud vad torr hud jag fått. Märker att det är höst nu! ..

Ready to mingle!

Vad härligt! Dock känner jag att jag fortfarande inte får riktigt tillräckligt ut av det. Och ja, jag vet att desto större rörelser man gör och desto mer man rör på sig desto tyngre är det. Men jag är inte så duktig att jag vågar hoppa runt så mycket ännu! Haha. Från och med nästa vecka börjar jag köra löprunda efter zumban så känner jag att jag får mer ut av mig själv, och min egen träning. Jag ska komma i toppform nu. Hinner tyvärr inte idag eftersom jag har att plugga till matteprovet imorgon, och vanliga läxor såklart. Musik i öronen och böckerna fram bara. Så kan man också spendera kvällen. 

Puss

Vad gillar ni Drakes nya låt?

Zumbatime

Dags för zumbapass nu. Taggad och hungrig efter lite träning. Har faktiskt inte gjort annat än ridit senaste dagarna. Ajaj. I veckan ska jag klämma in ett par gympass också så jag kommer igång igen! Happy!

Tips för en bättre blogg!

Själv strävar jag efter att göra bloggen så personlig men även så bra som möjligt! Jag försöker att alla ska trivas på sitt eget sätt och besöka bloggen mer än en gång. Jag är tacksam för ALLA läsare jag har, ni ska veta att det är ni som gör min blogg, det är ni som får mig att fortsätta blogga. Det är
ni som ger mig hopp om att en dag kanske tjäna liter cash på bloggen! Så här har ni lite tips för att göra bloggen bättre.

 Se till att hålla bloggen igång. Att skriva en gång i veckan eller så är ointressant och trist. Ta dig tiden att blogga ofta för läsarnas skull.

• Tänk genom vad du ska skriva, tidsinställ ifall du kommer med en bra ide men inte vill publicera det just då. Intressant, omväxlande och mångsidigt är vad läsarna vill ha. 

• Lägg upp mycket bilder, väldigt många som fastnar för bilderna först, och därför fortsätter läsa. Gör även inläggen mycket färggladare
och roligare. 

• Skriv med stil. Inte en massa slang, förkortningar, särskrivningar och stavfel. Sådant händer ju såklart, men att satsa på en så välskriven

blogg som möjligt. Skippa också alla meningslösa "och sen så .. och sen så.. och sen så.. men nu har jag inget mer att säga.. så hejdå."-inlägg. 

• Älska det du gör och gör det du älskar. Driv alltså inte en blogg om du egentligen inte brinner för det. Lägg tiden på något annat istälelt.
Det syns i inläggen om man bara bloggar halvhjärtat.

• Ha mål. Ha mål för din bloggning, din blogg eller dig själv. Ha något du kan se fram emot, något du vill kämpa för och fram för allt KAN kämpa för! 

• Sprid tankar, glädje och liv!

Tusen tack!

Gudmor och Ann hade varit i London i helgen, och gissa vilken härlig överraskning imorse när jag fick dessa. Blev så himla glad! Har alltid önskat mig en sådan söt kaffemugg. Personlig och tillräckligt stor för att kunna ta hela min dagliga dos kaffe på en och samma gång! Så tack så himla mycket! Blev jätte glad. Och skalet är sjukt fint ♥

Veckans blogg! #6

Fia har fått äran att vara veckans blogg! Äntligen har hon hittat hem alltså. Forme.se for the win! Flört

Fia är den där personen i mitt liv som serverat en framtid för mig. Som gett mig en chans att höras. En chans att synas och en chans att få finnas.
Jag tror hon är min största inspiration och min främsta motivation när det kommer till att ta sig genom motgångar. 26 år, heltokig och full av livslycka.

Hon har en styrka omöjlig att krossa. Tagit sig genom så mycket att visdom finns det gott om. Nästan omöjligt att inte falla för hennes charm. Hennes spratt och tokigheter. Fina Fia ♥

Träning, boxning, hund, vänner, kärlek och djupa inlägg.

Ge det en chans och kolla in → fiulius.forme.se

Smälter så det gör ont.

Alltså läste den här, och trodde jag skulle börja grina.
Jag är inte självdestruktiv mera, men det är fortfarande en del av mig. Tar någon upp ämnet blir jag jätte känslig, och stirrar människor på mina ärr blir jag förbannad. För jag märker när folk gör det, men undrar man något vill jag bara att man ska fråga rakt ut. Det är inget jag skäms för. Jag gjorde det, men nu vet jag att ibland gör människor hemska saker för att få känna. För att veta att man lever.

Fuck monday mornings

Trött. trött. trött.

Inte mycket mer att säga. 15 minuter. Jag har inget fixat och här sitter jag. 

Shit.

Det kommer bli bråttom ju.

Jag gräver sömnlösa gropar om nätterna

Ligger här igen, i min säng, precis som igår och bara vet inte hur jag ska somna. Hela dagen har varit ett stort bakslag och hur jag stått ut undrar jag också. Hur det blir nu, undrar jag kanske dock ännu mer. Men jag orkar inte tänka på det nu. Skönt att komma till skolan och köra på "allt är så bra"-spelet för tankarnas skull. Hoppas inte på länge igen bara. Aldrig igen! Ska verkligen försöka somna snart så jag orkar upp imorgon. Är helt död.

Alla stjärnor har slocknat

Änglarna sjunker ner på knä och blåser ut glöden ur stjärnorna.  

Jag vet att det är dags att gå vidare, och aldrig blicka bakåt. 

Dags att tända upp en ny väg, en väg genom mörkaste skogen. 

Redo att springa, men inte fly. Springer jag tillräckligt kommer jag få vingar. 

Fri som en fågel, kommer jag ta över, vinna alla krig.

För nu ser jag himmelen sluta sina händer, och bönfalla att få komma hem igen.

15 år. Vilsen.

Jag är den där som är 15 år och tror livet är slut. Jag är den där som köper en massa saker jag aldrig kommer använda. Jag är den där som trodde örnar kunde äta upp mig när jag var liten. Jag är den där som fortfarande blir rädd för att vara ensam. Jag är den där som blir alldeles ynklig när jag är sjuk. Jag är den där som dricker allt för mycket kaffe när jag är stressad. Jag är den där som oroar mig allt för mycket. Jag är den där som låtsas att jag inte bryr mig. Jag är den där som står på mig när någon skriker åt mig. Jag är den där som trodde jag kunde fly ångesten. Jag är den där som ligger under täcket när jag är mörkrädd. Jag är den där som aldrig skulle läsa en bok två gånger i rad. Jag är den där som inte vet vart jag är påväg. Jag är den där som aldrig ska falla. Jag är den där som faller, men alltid stiger upp igen.

Korta ord blir till meningar.

Förutom en massa shoppande, lite beställande på nätet, och ett helvettes gnällande på att jag är hungrig och vi inte har något att äta, så har jag inte fått något gjort idag. Jag är trött, fast egentligen borde jag läsa på prov. Ute är det dystert, orkade inte åka och rida, orkar inte åka till gymmet heller. Plötsligt känner jag att mina snoopy pyjamasbyxor passar mig bättre än någonsin.. Ska lägga på en film och fixa något att äta!

Puss

+NEW IN THIS WEEK

Här är senaste veckans alla inköp. En del kom faktiskt Jessica in med här för en stund sedan, en del begagnat en del sådant hon köpt men som inte varit passligt på henne. Härligt härligt!

Cuz the monsters never left

"It's not the size of the dog in a fight, it's the size of the fight in the dog!"

Själv har jag väldigt lite bilder från min ätstörda del av livet. Dels för att jag inte fick ha kamera på sjukhuset och dels för att jag skämdes så otroligt.
Därför tänkte jag lägga upp två collage av självaste livsstilen då, och livsstilen nu. För att se en förändring ur en större synvinkel helt enkelt.

Till något som förändrat mitt liv! ↓

För äpplet föll längre än lovat

Igår blev inte som jag hade tänkt mig.. verkligen inte. Vi grälade, till slut stack jag ut. Barfota i linne och pyamasbyxor virrade jag runt och skakade och grät och det var så himla kallt. Och de hade stängt av min mobil och jag var i alldeles fullständig panik. Men jag kom tillbaka. Stängde in mig på mitt rum. Kröp ner under massvis med filtar och somnade. Sov oroligt igenom hela natten och steg upp för typ halv timma sedan.

Är mest trött nu, känner inte för att göra något. Men fick i mig frukost och på eftermiddagen ska jag och rida.

Nu bara rensa mig lite och blogga mera sen.

puss

 

"It's good to have an end to journey toward, but it's the journey that matters in the end."

Bästa känslan som finns är när man nått något ingen trodde man skulle lyckas nå.

Det tog mig 3 år att gilla vad jag såg i spegeln. Men det var det värt. För när det inte mera handlar om att jag vill ha lår smalade än mina armar utan en rundare rumpa, då inser jag vart jag kommit. Att jag idag kan shoppa och stå fem minuter extra i provrummet bara för att kolla på mig själv i spegeln och le är något som fick mig att gråta i vintras. Jag är där nu, där livet kan börja påriktigt. För jag har bara strävat efter att själv kunna vara lycklig, hitta mig själv i ett kaos av mörker, tankar och tårar ingen kan föreställa sig. Jag är inte där än, där jag nått mitt mål, men jag är närmare än jag någonsin kunnat tro.

Livet är underbart så länge man målar det men vackra färger.

De senaste tre åren skulle jag ALDRIG gå igenom igen frivilligt, men det är heller inget jag ångrar, för de tre åren har byggt vem jag är, skapat en styrka, och ett självförtroende som växer. Jag mår ÄNTLIGEN bra i mig själv. Och när dagen är slut inser jag att jag kan skratta mig lycklig för den underbara dagen jag haft och behöver inte gråta för att kvällen sket sig totalt och får sitta ensam på mitt rum, för jag vet att jag inte förstörde allas kväll, jag vet att jag inte är problemet. Här är jag, starkare än någonsin, och kämpar tills jag får vad jag vill ha! 

För vi med lite extra glitter i håret, vi räddade oss själva. Vi är superhjältar!

Om du får en chans, ta den!

Bara för att jag sparar pengar blev det mest bara att yra runt och hoppades jag hittade något riktigt billigt som bara fastnade i handen. Lite träningskläder och lite skönhetsgrejs. Mina träningsleggins sprack i rumpan (var verkligen på tiden) och sportbehår kan man aldrig få för många av! Lite smink och hårgrejs också bara för att jag kan! Fortfarande mycket rik, lovade mig själv att försöka hålla fingrarna i styr ett tag framöver så jag går lite till på plus. Bara för framtiden. ♥

Hade tänkt ta bilder på kläderna, men dumma jag hade lämnat kameran på, så batteriet var slut. Lade den på laddning så ska väl få lite bilder knäppta imorgon när jag vaknar! Hur har er dag annars varit? Jag är lite kär i livet.

När vi kom tillbaka från stan drack vi oboy och åt hembakta semlor och efteråt ut med yngsta kusinen och sparka lite fotboll innan jag skulle hem med bussen. 

 

Dags att hitta livet!

Blir ni inte så ibland, att ni har en vilja att hitta något i livet som gör er lyckligare!? En vilja att ge er själva det bästa ni kan få? 
Det har jag. Jag har hittat en vilja. Jag vill göra allt så mycket bättre, för att själv må bättre! Jag släpper äntligen in de människor jag vill ha mig nära. In under skinnet så det känns! Känns bra!
För dags att behandla människor som de behandlar mig, så bra de är värda. Och jag är full av kärlek. Jag vill ge av min kärlek. 
Och att älska någon kille, den känslan kommer komma någon gång igen. Jag är inte rädd för att ha tappat känslan, jag vet att jag bara sparar mig för något så mycket större! Allt känns så levande igen. Tack alla älskade härliga ni!

  

+FRÅGESTUND

Jag tänker köra en frågestund igen. Och denna gång kommer ni få svaren i video! Vi får se vad vi hittar på denna gång Flört Så börja fråga på!
Desto fler frågor desto roligare! Sen tänker jag heller inte svara på frågorna innan det kommit in tillräckligt många, eftersom det bara blir jobbigt då.
Ni kommer verkligen få något coolt och roligt så ställ en fråge eller två och det blir så mycket bättre!

SÅ FRÅGA FRÅGA FRÅGA! Kommer vara fullständigt ärlig. Så nu har ni chansen att fråga saker ni inte vet, men gärna vill veta!

Stökig morgon!

Lyxmorgon. Kia sov uppe i mitt rum och Linda nere med sina föräldrar så vi blev inte väckta förrän där vid halv nio. Skönt! Lade Ice Age 1 och snurra på tv:n så jag hinner göra mig redo innan jag skall ta bussen till Pargas och sedan in till stan med faster och min yngsta kusin Glad Kommer bli en alldeles underbar dag och jag är på strålande humör. 

Och jag tycker NI ALLA ska gå in och hälsa Fia välkommen som äntligen förstod att det här helt enkelt är den bästa bloggportalen som finns. Men tålamod, hennes blogg är förstås inte helt färdig ännu och hon vet ju såklart inte hur allt funkar ännu! ♥ Kyss
fiulius.forme.se 

Pussar

För jag är inte beroende av världen ,men världen behöver mig!

Så många år som jag trott jag inte funnits, trott att det inte finns ett jag ifall jag inte har andra. Beroende av närhet, vänner, pojkar hela tiden. Men inte mer. När skolan började var jag så rädd för vad alla andra skulle tycka eller tänka. Skulle jag ha vänner? Skulle jag vara ensam? Sen insåg jag, vad går jag och oroar mig för. Jag är en alldeles egen individ. Jag är fortfarande jag även om jag sitter ensam. Jag ska inte anpassa mig enligt vad folk vill att jag ska vara. Jag är värd vänner som accepterar mig även när jag är mig själv. Envis, arg, fittig, hyper, glad, fnissig.. vad jag nu kan vara. Och jag vill bara ha vänner som tycker om mig som jag är, som är äkta mot mig. Ärliga. Som bryr sig om mig. Jag är inte beroende av andra. Jag är självständig och fullständigt trygg i mig själv. Och jag tror faktiskt det är den viktigaste delen med tonåren, att fatta att man är lika mycket människa även när man har få men bra kompisar. Att man kommer få nya vänner, kommer gå vidare, kommer fortsätta leva. Vi är värda mer än vad vi tror. ♥