Camillas

Tips för en bättre blogg!

Själv strävar jag efter att göra bloggen så personlig men även så bra som möjligt! Jag försöker att alla ska trivas på sitt eget sätt och besöka bloggen mer än en gång. Jag är tacksam för ALLA läsare jag har, ni ska veta att det är ni som gör min blogg, det är ni som får mig att fortsätta blogga. Det är
ni som ger mig hopp om att en dag kanske tjäna liter cash på bloggen! Så här har ni lite tips för att göra bloggen bättre.

 Se till att hålla bloggen igång. Att skriva en gång i veckan eller så är ointressant och trist. Ta dig tiden att blogga ofta för läsarnas skull.

• Tänk genom vad du ska skriva, tidsinställ ifall du kommer med en bra ide men inte vill publicera det just då. Intressant, omväxlande och mångsidigt är vad läsarna vill ha. 

• Lägg upp mycket bilder, väldigt många som fastnar för bilderna först, och därför fortsätter läsa. Gör även inläggen mycket färggladare
och roligare. 

• Skriv med stil. Inte en massa slang, förkortningar, särskrivningar och stavfel. Sådant händer ju såklart, men att satsa på en så välskriven

blogg som möjligt. Skippa också alla meningslösa "och sen så .. och sen så.. och sen så.. men nu har jag inget mer att säga.. så hejdå."-inlägg. 

• Älska det du gör och gör det du älskar. Driv alltså inte en blogg om du egentligen inte brinner för det. Lägg tiden på något annat istälelt.
Det syns i inläggen om man bara bloggar halvhjärtat.

• Ha mål. Ha mål för din bloggning, din blogg eller dig själv. Ha något du kan se fram emot, något du vill kämpa för och fram för allt KAN kämpa för! 

• Sprid tankar, glädje och liv!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas