Camillas

Starka stjärnor!

Härlig dag! Glad, nöjd och ihjälfrusen. Var lite tidig så fixade lite sådär på skoj innan vi hämtade in hästarna och ryktade och sadlade. Blev en passligt lång, passlig skön och passligt lugn länk. Topi betedde sig finare än någonsin. Så lugn, så bekväm och inget trippande eller yrande. Härligt! Skrattande Mest känna på lite, men härlig pojke är han! Blir en sväng i söndag igen Flört 

Nu har vi gäster här övernatten, jätte roligt faktiskt, var länge sedan vi senast träffades. Imorgon åker jag in till stan också för att shoppa och skvallra med faster. Perfekt veckoslut! Borde ta en dusch strax och sedan bara prata och mysa. 

Älskar't.

Önskeoutfit

Dagens önskeoutfit från bubbleroom.se Älskar den coola leopardjackan till höger. Helt perfekt!
Ni kan själva också gå in och kolla på bubbleroom och kanske ni hittar något snyggt att klicka hem!? Ge det ett försök i alla fall!

Tro på tron och hoppas på hoppet!

Jag är en typisk periodperson. Mitt humör går i perioder, mitt ätande går i perioder, sömnen växlar i perioder, skolan går i perioder, vänner går i perioder, orken går i perioder, om jag fryser eller inte går i perioder.
Men vad jag verkligen hatar är människor som retasr sig upp på det. Som börjar tjata och tjata. Äter jag dåligt ibland för att aptiten är på noll betyder inte att jag fallit tillbaka och ska bli anorektisk igen. För att jag bryter ihop titt som tätt under någon vecka betyder inte att jag faller in i en djup depression igen. För att jag sover dåligt ibland betyder inte att jag ska börja med sömntabletter för att ens veta vad sömn betyder. För att jag fryser mycket betyder inte att jag svälter mig själv i smyg. För att jag inte hänger på byn eller är ute och super var och varannat veckoslut betyder inte att jag inte har vänner. Ibland går livet emot helt enkelt. Och sådan vecka har jag haft. Och jag tror den här veckan får vara slut snart. Jag tar veckoslutet time out. Ridning, shopping, skratt och kärlek. Det är vad jag behöver!

Wear flowers in your hair

Morning! 
Så fort jag svarat på lite frågor på ask och klätt på mig lite extra kläder och lagt filtarna bra så sov jag nog ganska så fort. Vaknade några gånger inatt men somnade om och väcktes för en gångsskull av alarmet. Tihi! 

Vad har jag på mig idag? Jo bara mjukisar, t-shir och en kofta. Boboll i gymnastiken också, så allt är bara lugnt! Glad

Efter skolan, bara vädret håller, ska jag och rida storpojkarna. Taggad och pirrigt! Var så himla länge sen sist! FörvånadSkrattande 

Nu frukost och så ska jag åka iväg sen! 

Puss

För himmelen grät tårar av blod

Ikallt ute idag. Brrr.. Bestämde mig för att rida utan sadel för att hålla värmen, och gud prinsen var skön idag. Härligt skön. Efteråt ville jag inte åka hem alls. Ville bara bli kvar och gosa och pussas. Tjockisen var hungrig och försökte äta upp mig. Tss Flört

Tog en lång varm dusch och kröp ner i soffan. Soffan och jag alltså. Jag är trött ( fortfarande, hehe) och ska lägga mig i tid idag också. 

Imorgon är det äntligen fredag.. med massa planer.. mer om det imorgon. Nu ska jag tidsinställa åt er så har ni något kul att läsa imorgon också! Glad

Dags att börja följa!

Har ni sett uppe på bloggen, precis under headen där det står Bloglovin? Lägg pilen över den och följ mig på bloglovin! Ni kommer då lättare se när jag bloggat, vad som händer osv. Jag slängde ihop en liten lista faktiskt, (inspirerat av Elin) för att ni lättare vet var jag hänger nuförtiden. Kul va? Så gå och följ mig!

Gå in och tävla på nelly.com!!

Nelly.com har inte bara härliga reor utan även en tävling pågång!

#nellyholic är en chans för dig att vinna 1000 € att shoppa för på hemsidan.
Det enda du behöver göra är att anmäla dig till tävlingen INNAN 3.10! Då kommer du få ett brev på posten med en klisterbild.
Sen är det endast tre enkla steg att följa:

1. Följ @nellycom på Instagram
2. Ta en vacker bild där din klisterbild syns ordentligt på bilden

3. Lägg din bild på instagram och hashtagga #nellyholic och tagga @nellycom

Domare kommer därefter välja ut tre finalister. Av dessa tre kommer vinnaren röstas fram av de som följer nelly.com och vinnaren vinner 1000€!
2:a och 3:e pris är 100€ att shoppa för! Inte illa så var kvicka och anmäl er nu! Det här kommer bli roligt!

För att läsa mer om tävlingen är det bara att gå in på www.nelly.com

LYCKA TILL!

Dagens HISS!

Måste bara berätta hur otroligt härliga människor det är man jobbar med på forme.se! Jag hade en del frågor angående bloggning via mobil (som tyvärr inte funkat innan) och ifall det även funkar i Finland att få betalt på bloggandet. Och hjälpen jag fick var helt otroligt bra! De fixade till problemet med bloggningen OCH ringde personligen för min skull till skatteverket i Sverige för att hjälpa mig! Så strax kommer även bloggare i Finland kunna koppla sitt konto till forme.se och få betalt för bloggandet! Jag är så lycklig, och så nöjd! Bästa bloggportalen jag någonsin bloggat för! Härligt! :) Så stort tummen upp till forme.se

Skoljobb & regn

Fick PRECIS iväg ett skoljobb som borde ha skickats in redan där vid tio imorse. Men bättre sent än aldrig. Provet sket sig totalt. Det är jag säker på. Hundra på. 
Men vem bryr sig, ett par poäng måste jag ha fått åtminstone. Nästa vecka har vi två prov, men det är inte dagens problem. Jag är trött, har ont i skinkan och borde egentligen åka till stallet för att rida. Men regnar så mycket så sköt upp det till ikväll istället. Ska fixa till något att äta nu i alla fall. Stort glas juice, och varma smörgåsar kanske.. Lägga på en film och snurra i datorn och slökolla också. Mys ♥

Musiktips!

Jag gillar att kompisar tipsar musik och så, man hittar massa nya bra låtar och på samma gång kan man ju då av den musik man lyssnar på. Så det är orsaken varför det kommit så himla mycket låtar upp på bloggen de senaste veckorna. Både bra och dåliga låtar. Sådant man faller för bara. Förvänta er inte så mycket, jag är bara jag.

Jag vet att jag ibland lägger allt för mycket press på mig själv. Jag kan pressa mig tills jag bryter ihop bara för att jag inte pallar. Men mycket av det där är för att jag känner sådan press från min omgivning. I skolan förväntas jag vara duktig, förväntas jag vilja göra saker, vilja skriva saker, (saker jag inte vill skriva), att jag gör läxorna, fixar proven och aldrig skolkar. Jag är alltid sminkad, har aldrig smutsigt hår, altid långa naglar, inga finnar. Jag ska vara duktig på det ena och det andra. Och ibland vill jag bara be alla dra åt helvete. Låta mig få bestämma på vilken höjd ribban ska ligga, låt mig få bestämma hur jag ser ut, låt mig få bestämma hur duktig eller glad jag vill vara. Jag är ingen robot, och jag blir så trött, för all press utifrån höjer jag alltid lite extra. Så idag, spelar det ingen roll hur fysikprovet gick, jag läste så jag knappt hade annat än krafter och tyngder och acceleration i huvudet, så är det en 4 eller 10 spelar ingen roll. Sänker jag betygen är det åtminstone inte för att jag inte försökt. För det har jag, mer än någonsin innan. Och det gör det bara svårare. jag som aldrig skulle gråta inför någon för jag tycker det är så himla pinsamt, har de senaste dagarna brytit ihop flera gånger.. Och det är inte okej. Hur lite jag än bryr mig om sista året här, vet jag att det inte kan fortsätta på samma sätt. Vem grinar för att man flyger av sin ponny en gång för mycket. Ja, det gör inte jag i vanliga fall. Aldrig någonsin. 

Så låt mig få vara bitchig, ledsen, dålig ibland. Låt mig få ha ogjorda läxor, och tacka nej till uppgifter. Låt mig få sänka mina vitsord, för jag har försökt. Låt mig få lära mig av mina misstag och rätta till dem i lugn och ro. Jag är ingen robot. Jag är jag. Och jag är inte alltid så stark!

I don't mind

Svårt att somna. Stressade över provet, försökte komma på frågor och sedan komma på svaren. Det funkade inte. Blev frustrerad. Hade kallt och hackade tänder, orkade inte gå efter fler filtar eller kläder. Gick ändå till sist då jag inte kunde somna. Slutade svara på ask för kvällen. Somnade. Vaknade upp några gånger. Steg upp innan alarmet ringde. Min högra skinka är så sjuk att jag inte vet hur jag ska stå eller sitta. Det tar ont. Hade klätt på mig mjukisar och tröja på 3 minuter. Kröp ner i soffan under de filtar som fanns kvar. Åt frukost. Och nu sitter jag här och gör inget alls.Precis ingenting. Borde lägga upp håret och sminka mig ännu. Sen är jag fit for fight. Fast egentligen vill jag inte. Ska rida Taaler idag också. Men tänker åka hem efter skolan först och vila lite, sen skritta ut med honom. 

Regnets sista vattendroppe

Jag är trött. Alldeles slut. Varit en jobbig vecka hitills, på alla sätt. Hormonerna har flippat totalt i kroppen, jobbigt att inte riktigt vara sig själv. What's happening? 
Suttit 4 timmar bakom fysikböckerna och inser att det inte kommer bli bättre nu mer, jag kommer bara bli tröttare. Synd bara att jag verkligen ska vara så dålig, när jag försökt så hårt. Kommer ju inte ens märkas någonstans och vem bryr sig sen liksom. Ger ju inte mig någon glädje heller. För att inte få en till massiv gråtattack idag så tänker jag krypa ner i sängen och spela tills mina tankar slutat snurra och jag kan somna. Imorgon är provet över i alla fall. Fast vi har ju matteprov på tisdag..

Slut tänkt nu. Jag ska sova. Jag behöver sova. Fast egentligen är jag inte ens trött.

  

Lär er älska varandra

Gissa vem som messade mig imorse? Jo min faster som frågade ifall jag ville följa med och shoppa på lördag. Kan man tacka nej till ett sådant erbjudande? NEJ! 
Har en hel del smågrejs jag skulle vilja ha. Dock får jag hålla mina händer i styr för annars blir det tomt i plånboken. ajaj. Kanske borde ta ut kontanter innan och lämna kortet hemma. Brukar vara ganska bra ide. Jag som sparar. Fast sen igen fick jag en hel del från barnvaktandet :) Blir roligt i alla fall! Jätte roligt! ♥ 

Rubbat psyke.

Hela kroppen är rubbad, psyket är rubbat. Det blev inget dressyrpass utan hoppning. Jobbig hoppning med en jobbig hoppserie på sexhinder med ett pomp/steg emellan. Ni kanske vet redan hur det gick. Surprisesurprise, jag föll av. Slog i skinkan ordentligt och inte bara för att det tog så förbaskat ont, men för att jag blev så otroligt frustrerad kände jag tårarna klämma på direkt. Upp igen bara, försöka igen bara, hoppa vägra hoppa vägra vägra hoppahoppahoppa. 
Innan jag började rida Taaler må jag ha varit riktigt jävla skit, men jag hade åtminstone ett självförtroende. Nu finns det inget. Inget jävla skit. Och jag vill inte åka till stallet någonsin mera. Jag vill inte rida igen. Arg, förvirrad, ledsen och trött. Hur många hopp han än klarar sen, efter att han slängt av mig, så känns det inte bra. Det känns bara påtvingat, att jag måste, och jag vill inte fortsätta mer.  Ingen bra dag alls. Kommer ha alldeles blå skinka imorgon och jag har knappt hunnit börja oroa mig för provet imorgon. Ta mig härifrån! 

Take me to the moon

På stallet nu, redo för timme. Har myst en massa med Taaler och fixat honom färdigt. Dressyrpass är vad som gäller, och jag ör lite smånervös för hur det ska gå, men vi gör såklart vårt bästa. :) Berättar hur det gick när jag kommit hem! 

LIke a Princess

Jag hade tänkt stanna uppe ett tag för att läsa, men halv tio låg jag ihopkrupen i sängen under tre tjocka filtar och mitt täcke. Fullt påklädd med yllesockor och allt. Däckade på sekunden och har inte vaknat till en enda gång under hela natten. Halv sju vaknade jag och sju ringde alarmet och jag steg upp. Älska! 
Nu känner jag mig åtminstone lite bätte jämfört med igår. Haha.

Efter skolan har jag ridtimme med Taaler och därefter plugga plugga plugga.. Bara fysikprovet är över så känns allt lite bättre..

Jaja, dags att sluta här och fixa frukost och så.

  

Torka tårarna

Sagt som gjort. Fick värsta utbrottet. Så istället för att göra allt som borde göras satt jag och storgrinade på soffan. Suck. 
Jag i ett nötskal. Hålla tillbaka tills man inte kan prata för då är det kört. Nu råkade det väl vara att pappa lade min tidning på bordet och sade att jag skulle plocka bort den. Flippade totalt och bara satt och grät. Känns bättre nu i alla fall. Ska se vad jag får gjort..

Puss

 

Dressyr

Idag blev det ett medelsvårt dressyrpass. Fick faktiskt rida Kaisa som jag så hade hoppats på! (: Fina älskade gumman. Var lite bitchig när jag skulle sadla henne, men timmen gick allt bättre. Mycket att jobba hästarna framåt och i form. Böjaböja..tänjatänja.. Galoppcirklar och lite framridning. Fick upp värmen åtminstone.. HAHA :D Sedan småprata lite i sadelkammaren tills man fick så kallt att det var dags att åka hem. Stod dock kvar och pussade och klappade på fina Kaisa rätt så länge! Sedan hem och en lång varm dusch. 

Sådär annars..

Nu är känslorna väldigt på kanten och är så trött att jag bryter ihop vilken sekund som helst. Gått så himla mycket energi åt att frysa idag att jag helt enkelt inte orkar. Provet på torsdag stressar mig så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill så klara det, men vet att jag inte har en jävla chans att lyckas, hur mycket jag än skulle läsa. Jag har gjort varenda läxa, i bland gjort den två gånger bara för att vara säker, men jag bara fattar noll. Haha, och här sitter jag och är så frustrerad att tårarna bara bränner bakom ögonlocken. Fyfan alltså. Ska därför fixa undan läxorna först, få mat i magen för att kanske höja blodsockret en aning och sedan öppna fysikboken. Det blir en lång kväll idag, men inget jämfört med imorgon. 

I like the way it hurts when the love is too big.

Jag tror helade människor bär på en lite extra speciell kärlek. Den är lite extra unik. För det är kärlek som söndrar och med kärleken man helar. 
Jag tror den finaste, allra allra bästa känslan som finns är när man gjort någon glad. När någon är glad för att du finns. Någon är lycklig att ha träffat dig. Och det räcker. Resten kommer efter hand. Ett litet tack kan göra så stort. Tacksamhet. Och jag vill tacka alla som funnits där för mig genom åren, det är just NI som har helat mig. Jag är inte hel än, men tillräckligt att såren inte kommer spricka. För med tiden kommer all er kärlek läka alla mina sår. De sår som finns på insidan är de sår som tar mest ont. Lär er leva lyckligt, lär er hela människor med kärlek. För när ni lärt er vad kärlek innebär och vad kärlek gör med oss människor, då är det slut på hatet. Hur mycket bättre känns det inte i kroppen att ge en gullig kommentar istället för en elak eller kränkande kommentar. Kom igen? 
Vad skulle ni vilja ha för kommentar? Ja, precis, något snällt. Så dags att lära oss älska!

Shut the doors

Som jag skrev innan, sådär bittert på mattetimmen, så hade visst skolan något fel idag. Temperaturen kan inte ha varit över 15 och jag trodde jag skulle dö. DÖ, alltså fattar ni hur jävla kallt? Jag hade tappat all känsel i min näsa, fingrar och tår. Gåshud konstant i 6 timmar. Fyfan! Ändå skulle det klagas när man sitter med jackan på inomhus, men nä sirru, vid det laget har jag all rätt att ha jackan på om dom inte ens kan se till att vi inte behöver frysa. Fy på dom bara. Men gnälla är väl deras specialtalang så jag ska inte kränka ner någon här nu. 

Fick mitt arbetsintyg också, haha, annars bra, förutom alla stavfel och att jag plötsligt hette Sabina istället för Camilla.. Hmm... någon kanske haft bråttom? ;)

Medan ni kan krypa ner i någon varm soffa och bara mysa drar jag till stallet för att klockan fem vara på timme. Undrar vem man får rida idag? Tack gud är hästarna på stallet nu och inget mera sommarbete! Hoppas jag får rida Kaisa. Var ett tag sen sist..

Många pussar från mig, och kom ihåg att pussa på alla ni älskar! ♥