Camillas

Frustationen att inte finna det man söker!

Eftersom jag jobbar på att sluta må dåligt över det jag inte kan påverka försöker jag finna glädjen i att jag går ut grundskolan om 44 dagar. Och de 44 återstående dagar tänker jag fan göra perfekta. Nej. Kanske. Jo.

Idag ligger största ångesten på klänningen. Jag är jättejätte kinkig när det kommer till den perfekta klänningen och jag efter 4 timmar intensivt letande fortfarande står tomhänt och gråtfärdig blir jag lite halvparanoid och tror att jag inte är gjord för shopping (LÖGN) och desperat frågar Elin ifall jag trots allt möjligtvis kan överväga en tight klänning. Och shit. Jag tror jag aldrig blivit lika rörd, under mitt livslånga liv (logik) har ingen någonsin lyckats få mig att känna mig lika vacker som Elin just självmant tryckte ner på sitt tangentbord. Eller egentligen, det var första gången genom hela jävla årshistorien som jag faktiskt vågade aningen möjligtvis halvhjärtat tro på det.

Och mitt hår? VADSKAJAGGÖRA? Just nu är det rätt okej, men 44 dagar är trots allt 1056 timmar och utväxten hinner bli rejäl. Eftersom trogna Fia befinner sig på andra sidan världen (nästan i alla fall) så måste jag verkligen komma på något nu. Usch. Men somsagt 44 dagar. 

 

Nu återgår jag till sökandet av klänningar och middagslagandet.

Pusspåmunnen.

Short Prom Dress | http://missdress.org/short-prom-dress-11/➡️ follow me on instagram: caro_176 😊dress: Where to get this style? - WheretogetUpdo via Green Wedding Shoes<3HaiWowFashionista | Vk

weheartit.com

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas