Camillas

Tell me

No need to wish for wings, cause you are my wings and you help me fly again.

Godmorgon turturduvor!
Söndagen är här, och efter gårdagens kortvariga vakenhet blev det sängen igen. Ja, fram tills 17 på eftermiddagen sov vi när vi väl hittat hem.

Idag uppe med tuppen och kolla lite matcher innan det blir sista stressiga shoppingen före jul.

Ha en underbar dag så hörs vi!

Fyfan det känns bra

Jag tror jag aldrig, någonsin träffat en människa lika fin som Fia. Jag menar utstrålningen, närvaron, det är tivoli på högsta grad. Att någon alltid förstår, någonalltid finns, någon alltid i varje situation accepterar. Och värmen deras besök förde med sig håller mig i gång länge.

Fortsättningen tog mig till en helt annan ö i denna värld, men i tryggt sällskap och bra kroppskänsla, nästan i allafall. Läggdags? Borde ha varit för länge sedan, men här sitter vi fortfarande kvar och fyller öronen med toner fina som fan. Jag gillar det. Jag gillar det här.

Puss och hörs när vardagen kallat.
Nu kör jag huvudet riktigt tomt.

En annan dag

Kan lätt påstå att gårdagen var lång och intensiv. Uppe med tuppen, in en snabbis till skolan för att fixa lite planering och sedan tillbaka för att väcka shoppingsällskapet. In till storstan för julklappshandling och lite övrig shopping sådär i förbifarten. När det redan blivit mörkt hittade vi äntligen hem för att jag sedan skulle bygga klart vårt oerhört fula pepparkakshus och så spenderade vi tre ( fyra?) timmar åt hårfärgning för bådas del. Jaa, eller jag lade i lite slingor i mitt av överloppsfärgen. Inget desto mer. Eller jo, där kring ett inatt lagade vi mat innan vi sedan gick och lade oss.

Idag blir det finsminket på och kanske en och annan lock i håret för att kolla på låg- & högstadiets julfest.

Var väl det. Tiden rusar iväg och snart är det jul!

Ps. Jag vet inte hur mycket man kan längta, men är det något jag längtar efter så är det fredagen och besök av finafina älsklings Fia! ❤️

I en dröm

Igår började mitt fyra veckor långa jullov. Som jag väntat. Det tar på krafterna att stiga upp sex på morgonen och sitta i skolan till fyra då mörkret redan lagt sig igen, men bra har jag klarat det i allafall. Firade med några kalla, bastu och fotoalbum från när vi var små. Mysigt. Halvvägs in på natten kröp vi ner i sängen och sov bort hela morgonen. Vilket jag såklart klassar helt okej!

Mysa lite till och sedan se vart lördagen tar en!

Puss

Lalala

Eeh. Utomhus biter vinden tag i det som finns till kropp på varje människa och försöker dra med sig alla ut i det tomma. Stå emot säger jag bara.

Hög på värkmedicin tog jag mig genom den långa skoldagen och nästsista tenten avklarades innan mitt jullov börjar på fredag kl 14.

Annars inte mycket, rätt så sliten och väntar på fredagen. Typ.

Puss

Ta min hand, visa mig vägen hem igen.

Goddag!
Min långa skoldag avkapades efter halva dagen. Mitt i paruppgiften sprang jag iväg på vaccination och tre minuter efter att jag återvänt till klassrummet fick jag springa på toa för att kasta upp. Så medan resten åkte iväg på studiebesök åkte jag åt andra hållet istället. Slänga mig likgiltigt på sängen och helst inte stiga upp före imorgon. Heh, well good luck!

Tisdagen känns onödigt långt borta ifrån veckoslutet, men det ska väl gå.

Pussar

Olyckligt lycklig.

Det är bloggen som lider av den hektiska vardag jag upplever about typ nu.
Ja, förutom helgen då. Men helgen så gott som sov jag bort för att ta igen sömnbristen som jag förvånansvärt nog inte känt av idag trots väckning innan tuppen och lång dag.

Sex slog alarmet igång och jag tog bussen för att sitta 4 långa timmar i skolan och lyssna på något jag inte förstår mig på. Det behövs inte, alla tankar och funderingar kring resterande dagens timmar tog upp all min hjärnkapacitet. Så fort det ringde ut (för min del ringde slut för dagen) småtravade jag iväg till butiken för att köpa choklad och godis åt min ängel Jenna (hon som helade halva mitt hjärta på barnpsykiatrin) för att sedan ta bussen in till Åbo och besöka henne på sjukhuset. En liten hjärnblödning har lett till tre inläggningar på samma avdelning, så lite sällskap behövde hon allt. Och så hann vi ju ta igen ett och halvt år kramandes. Fina hon. Allt för länge orkade hon inte, men välbevarade 90 minuter spenderade jag där innan jag bestämde mig för att slutligen inskaffa så många julklappar jag hann och hittade.

Så. En lång dag. Trots att det är en bra bit kvar känns det otroligt skönt att sitta på bussen och veta att den går hela vägen hem.

Puss, miljoner kramar och ett enormt leende (fast det är måndag)

Jag skulle borra hål i marken och sänka hela jorden för dig.

Det må vara komplicerat, livet alltså, det må sänka varje cell i kroppen till marknivå och stampa på en som något jävla skrot, men trots allt är jag LYCKLIG.

Dina ord, de brände hål på mitt hjärta och lappade ihop allt igen. Jag är förvirrat galet borttappad i alla känslor, i allt det som gör mig så gott. Så snälla, förstå de tårar jag råkar släppa, snälla förstå när jag ler och ber dig att aldrig gå.

Det är vackert. Allt gör du vackert.

Tröttsamt sönderriven.

Bloggen har luggit i skuggan av det tighta schema som jag maniskt försöker övertala mig själv att finns. Efter gårdagens långa dag som överraskade mig totalt var jag så inne i min fixa-middag-för-hela-slanten-glädje att allt som existerar i den yttre omvärlden spårlöst försvann. Hade det riktigt mysigt trots att krafterna låg på nivå noll. Badade lite bastu och kröp strax därefter ner under täcket.

Vi står fortfarande bara med fötterna fastkletade i tisdagsleran men trots det är redan två av fyra prov undanstökade, och imorgon är det två sista proven som står på schemat.
Vitsorden på kurserna från period två har dykt upp och på den meningslösa skalan 1-3 står det en trea efter varje kurs. Nöjd o' glad.

Sitter fortfarande och väntar på skjuts, men snart så, snart är den här dagen slut!

Puss

Upp