Camillas

Olyckligt lycklig.

Det är bloggen som lider av den hektiska vardag jag upplever about typ nu.
Ja, förutom helgen då. Men helgen så gott som sov jag bort för att ta igen sömnbristen som jag förvånansvärt nog inte känt av idag trots väckning innan tuppen och lång dag.

Sex slog alarmet igång och jag tog bussen för att sitta 4 långa timmar i skolan och lyssna på något jag inte förstår mig på. Det behövs inte, alla tankar och funderingar kring resterande dagens timmar tog upp all min hjärnkapacitet. Så fort det ringde ut (för min del ringde slut för dagen) småtravade jag iväg till butiken för att köpa choklad och godis åt min ängel Jenna (hon som helade halva mitt hjärta på barnpsykiatrin) för att sedan ta bussen in till Åbo och besöka henne på sjukhuset. En liten hjärnblödning har lett till tre inläggningar på samma avdelning, så lite sällskap behövde hon allt. Och så hann vi ju ta igen ett och halvt år kramandes. Fina hon. Allt för länge orkade hon inte, men välbevarade 90 minuter spenderade jag där innan jag bestämde mig för att slutligen inskaffa så många julklappar jag hann och hittade.

Så. En lång dag. Trots att det är en bra bit kvar känns det otroligt skönt att sitta på bussen och veta att den går hela vägen hem.

Puss, miljoner kramar och ett enormt leende (fast det är måndag)

8 december 2014 16:05 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas