Camillas

Du tog så lite plats i stora världen

I dagar kan jag gå och låta glädjen läcka ut i sanden, och betyget? Jo, det överlämnas först imorgon, men vår fruktansvärt kompetenta skolpersonal hade väl låst upp denna ypperligt heliga sida "studier" på wilma och våra betyg låg redan svart på vitt. Är jag nöjd? Nej. Eller jo.. Men nej.

Jag höjde både matematiken och engelskan till 10, modermål höll sin rätt så stabila 10 och resten, dvs. alla upp- och nervända 6 (9), känner sig väl rätt så bekväma i den position de placerat sig i nu. Så fyra rena 10:or och resten smågodis som jag verkligen VILL höja åter lite till. Dock sänkte jag samhällsläran från 10 till 9, som TYVÄRR ställt till med en hel del.. men inget att ta upp offentligt för hela omvärlden. Aldrig igen ska jag lyssna på lärare som säger att det inte bör sänka.. ahhhh..

Och efter skolan plockade jag upp ett efterlängtat paket som jag lovar skriva om i ett lite lämpligare inlägg. Puschade magmusklerna till (nästan) max och tog bussen hem sedan. Blev ett kort men välbehövligt gympass, och så promenerade vi hem i vinterkylan (HAHA) längsta vägen tänkbar att hitta.

Duschat, fixat middag som redan hunnit svalna rejält eftersom bloggen är sju gånger mer attraktiv än broilern på tallriken och snappat med "C"..

Ni är överlägset bäst.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas