Camillas

Lyft blicken och nå himmelen

Onsdagar är värst. Onsdagar är de dagar då jag önskar dygnet hade sju extra timmar och kroppen tre gånger så mycket energi. Taaler hade inte blivit ordentligt riden på några dagar så promenerade slöaktigt till stallet och red genom honom riktigt ordentligt på plan. Inte mycket till form eller snygga gångarter men med den energin behövde han springa av sig lite och jag körde stora mittcirklar i galopp och skänkelvikningar genom hela plan för att verkligen få honom att lyssna. Fin ponny. Och på fredag går vi på timme vilket så gott jag kan komma ihåg är första gången på ett par månader nu! Spännande.

Så vart det teknik-kurs på gymmet så hängde på där. Och avslutade med en timme barngymnastik som jag ansåg vara ett lämpligt jobb för mig för att samla in lite extra inkomster.
Alldeles död. Mage, rumpa, lår och hela överkroppen ber om timeout och är redo att lägga ner men imorgon kör vi igen. Ska slänga i mig en proteinshake, en banan, halv liter vatten och så åker jag hem om en timme för dusch, läxor (där ljög jag) och sängen.

26 februari 2014 19:17 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas