Camillas

Lär känna mig bättre!

  • Jag är verkligen ingen "handyman". Kan inte bygga, hamra, såga, måla, lyfta, klättra och allt sådant. Haha! Jag är inte den som medger mina sämre sidor, men måste medge att förra veckan satt jag 20 minuter och försökte lista ut hur man satt igång batteriet. Haha. Så pin att gå ner och fråga pappa liksom..
  • Jag har MILJONER tandborstar. En överallt. I båda toaletterna, i mitt rum, i min sminkväska.. osv. Tappat både koll och räkning på hur många det finns som egentligen är mina!
  • Ni har hört det förut. Men när det stormar eller regnar kan jag absolut inte sova. Hatar ljudet, hatar känslan och hatar tanken. Fyusch. Därför är det rätt skönt såhär på vintern när det inte är farligt mycket regn eller blåst.
  • Jag har jättejättejätte ofta (nästan alltid) en vattenflaska med mig. Liksom i handväskan och så. Inte för att jag brukar dricka värst mycket (mer tvärtom) men vill ha den där ifall jag behöver den och ifall jag börjar hosta eller ifall jag plötsligt har gymnastik eller något. Jätte viktigt!!
  • Jag har två musiktyper. När jag skriver/målar eller försöker sova lyssnar jag på en musiktyp medan jag direkt byter då det kommer till att träna, chilla eller vara på datorn och så. Ganska skönt egentligen.

Denna är på all the time när det kommer till att skriva något. LOVE IT! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas