Camillas

På en ensam liten färd

Priceless breakfast för min del. En MASSA bär, en massa mjölk (måste skärpa mig igen med det där mjölkdrickandet) och en massa energi!
Vaknade kanske på lite fel sida imorse, småtjaffsade med min bror (sånt händer, haha) sedan fixade vi frukost och jag satt på matbordet och gick genom senaste på instagram. Smoothie, kakao och flingor. PERFEKT!

Som ni vet har min bror (och massa massa vänner) gymmat en massa under senaste året och Fia som är så himla duktig och i farten hela tiden, jag känner mig så himla dålig för att jag är där allt för sällan, på samma gång känner jag nu att det börjar vara dags för min del att ta tag i det jag så länge velat ta tag i. Jag har gått ner i vikt, en hel del faktiskt, men jag vill också kunna bygga upp lite muskler, kunna vakna upp följande morgonen med VÄRSTA muskelvärken och vara riktigt död, för tyvärr händer det allt för sällan nu. Imorse kände jag hur både armar, axlar och rumpa sved till när jag skulle sätta mig upp och jag kände mig riktigt lycklig.

Så vi diskuterade lite.. plocka bort en ridtimme i veckan, så jag skulle ha lite mera tid och möjlighet? kanske anmäla oss till yoga på lördagmorgon? Beställa proteinpulver (främst till brorsan)? Ja en massa kom på tal och jag vet inte riktigt var jag skall börja. Så idag får det ligga öppet på bordet. Att sluta rida på ena stallet känns ganska tomt, på samma gång som jag känt mig fullständigt tom att rida där senaste månaderna. För Taaler tänker jag inte ge upp hoppet på, inte än. Vi har gjort så grymma framsteg och det är något jag verkligen inte vill missa nu!

Nu pratar jag inte om hitler-gymmare varje dag i veckan, nej, men lite framsteg.

Långt det här.. Ska sitta på datorn hela dagen och göra lite research.

Puss på er mina gullegryn som fortfarande kikar in!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas