Camillas

Funnit sig till rätta.

Jag vet hur jag mår. Jag mår bra. För när sömnbristen inte är baserad på massiv ångest och ensamhet, utan på det fakto att jag är rädd för att dö för snabbt. Jag är rädd för att under de nattliga timmarna i djup koma glömma bort hur man älskar. För jag vill älska livet ut. Jag vill leva på kärlek. Jag är hejdlöst kär. Och det var en jävla stor sten jag måste ha snubblat på när jag föll för dig.

Den välomtalade tuppkammen har hittat sig till rätta och är nu rosa. Riktigt rosa.
Och han fyller år idag, ägaren av den rosa tuppkammen. Han blir ett år äldre. Och det är tiden som skrämmer mig. Intalar jag mig själv, för att avdramatisera lite. Funkar det? Knappast. 23, som om åldern bara var en siffra. Du är 23 nu. Jag gillar det, det har en viss manlighet omkring sig.

Men grattis älskade du. Jag trodde inte det fanns plåster för trasiga själar, men du har visat mig motsatsen. För du helar mig, varje dag.

Inte mycket mer att tillägga. Spenderar dygnets ljusaste timmar på jobbet, och ikväll ska det firas. Både födelsedag och midsommar. Bäst att förbereda sig mentalt, för det är jobb som gäller imorgon också... Ajaj


Kyssar

19 juni 2014 10:06 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas