Camillas

Hjälp sökes, gratis exemplar utgives inom en obestämd framtid!

Urbalanserade kortsiktsminnen skulle jag kanske döpa om det till för att avdramatisera hela situationen en aning, men orken befinner sig inte inom räckhåll idag. Så spårlösa kartor får tolkas hur de vill. OBS! Med en livstids noggrannhet.
De små, de som fortfarande definierar sig själva som oskyldiga skapelser, men inte förstår att vika undan blicken när den ofrivilligt påtvingade gnistan syns i ögonvrån, de är framtidens gränsfall genom alla tiders påverkan. Och chanserna är stora att beslut är tagna innan alternativen ens hunnit vidberöras av offentligheten. Men skratta ska vi, för att glädjas åt livet trots brist på människorelaterad luft, hör väldigt simpelt till. Vi ser lyckliga ut då. Och det är utsidan som kommer räknas, det är alltid utsidan som räknas i slutändan. Att påpeka misstagen som möjligtvis uppstod mellan morgon och kväll är oväsentliga detaljer, onödiga att haka upp sig på.

Kanske gråter någon, men bakom stängda dörrar och stumma munnar finns ingen rätt att tolka tomma ögon.

Vart jag vill komma? Ingenstans. Eller jo, kan man skriva bok utan att ha något att skriva om, utan att ha detaljerade kategorier att stapla mästerverken under?

Vad baserar man sina böcker på?

Med vänliga hälsningar - Borttappad typ.

23 juni 2014 13:16 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas