Camillas

Tänd eld på himmelen.

Tisdagen blev en sväng in till the big city, för att inhandla pink hårfärg till M;s tuppkam, samt lite nya piercings.
Kvällen spenderades under täcket, och klockan sju låg min bättre hälft avtuppad bredvid mig. Själv var det ett par filmer och lite messande som gällde fram tills någon timme efter midnatt. Lägger man sig sju, kan man utan att vara ett geni lista ut att det är tidig väckning. Så var det. Klockan sex låg han med armarna runt mig, sådär som bara han kan. Och vår lediga dag var igång (därför ingen uptdate igår heller).

Fiska skulle vi. Och fiska gjorde vi. Klockan nio var första ölen för gossarna öppnad, och första fisken uppdragen. Vi drog upp dem som man hoppades dra upp lottovinster.

Vid lunch åkte vi upp till byn för att käka, och så åkte vi tillbaka igen. Nu hade passagerarantalet ökat från tre till sju, och båten var inte långt ifrån att sjunka.

Flest fisk drog jag upp, men efter lunch satsade jag på solandet istället och överlät mitt spö åt någon av de mer ivriga.
Absolut hur kul dag som helst. Så avslutade vi kvällen nere vid fotbollsplan och kollade herrmatchen. Förlust, ja. Men riktigt fint spelat ändå.

Alla fina dagar för alltid med sig något dåligt, och min rygg är så sönderbränd av solen att jag har fått sova på mage hela natten. Idag hade jag hoppats få gå naken och med ryggen inpacka i is. Men ni vet, man får inte alltid som man vill.

Det var väl det. Som att skriva en minneslapp. Dåligt inlägg. Men nu vet ni vad jag sysslat med. Och idag ska jag njuta av sista lediga dagen innan två arbetsdagar.

Puss

👍👍👍👍

 

12 juni 2014 10:02 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas