Camillas

If I'm lost, please don't find me.

BEKÄNNELSER

1. Jag har lätt för att strypa mig själv i pyjamaser, så oftast är det trosor och ett linne som gäller. Aaaand... I LOVE IT! Liksom, sova naken funkar inte men blir lätt too much. Och är det vinter och kallt lägger jag till ett par strumpor också!

 

2. Är jag ledsen funkar kyssar i nacken, kramar bakifrån och fingrar genom mitt hår som ett säkert kort. Dock kan jag vara jätte svår att få på bra humör igen om jag inte typ går och lägger mig eller är med någon riktigtriktigt mysig person.

 

3. Sönderlyssna låtar är min asbolut största hobby. Alla låtar jag gillar sönderlyssnar jag till slut, och efter ett tag går det helt enkelt inte att lyssna på dem mer.

 

4. Jag får enorma kickar efter jag ätit, speciellt ifall jag äter sött eller inte ätit på några timmar. Blir helt galen! Haha Min bror är expert på att märka det.

 

5. Älskar åka långa sträckor i bil. Fan älskar det för att vara ärlig! Tystnaden, farten, småpratet, musiken, landskapet.. ALLT.

 

6. Har perioder då jag väldigt lätt torkar ut mig själv för jag glömmer bort att dricka vatten, och då kan det ta flera dagar innan jag finner balans och känner mej okej igen.

 

7. Eftersom jag inte haft kräksjuka på about 6 år och inte minns hur "normala" kräkningar känns, var det absolut jätte obehagligt här för några veckor sedan när jag kräktes. Usch. Men gjorde det så många gånger, och ett par helger senare igen, så nu känns det ju nästan normalt. Hihi

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas