Camillas

Svettas blod ur kroppens alla porer

Jag finner en förvånansvärd styrka ur kicken som träningen ger mig just nu, och eftersom jag är en allt för typsik periodmänniska använder jag varje minut i fysisk rörelse till godo.

Ridpasset idag satte sig främst på psyket (nog för att svetten har en tendens att titta fram nu och då). Och efter många om och men och mycket tänkande tror jag att jag tog med mig en stor väska med nya saker in i framtiden. För trots att vi inte galopperade de små kräken alldeles genomsvettiga var det en helt ny upplevelse för kroppen. (ska komma till saken nu..) Nämligen, idag låg ALL fokus på våra kroppar. Allt från ögonriktningen till tåspetsvinkeln. Det var absolut otroligt tungt, men jätte lärorikt och så många nya upplevelser. Grunden måste ju trots allt repteras miljoner gånger innan den sitter. HAHA!

Sedan tvingade mamma med mig på en och halv timma innebandy med killarna (ja denna gång bara killar och mamma och jag) och småsprang fram och tillbaka på plan mellan målen. Riktigt skönt, men det kommer absolut kännas imorgon.

Och morgondagen.. Ja, det tar vi imorgon!

PUSS

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas