Camillas

I can do it!

Eftersom jag är en relativt produktiv stalker kom jag fram till att alla tycks byta profilbild på facebook idag, och jag därför döpt om dagen till den sk. "officiella byta profilbild dagen" (Jag bytte självklart inte bild, eftersom jag lider brist på både skönhet och tid just nu men annars en bra idé).
Dagen rullat på i jämna vågor. Var på riktigt dåligt humör hela skoldagen, men efteråt, när jag andats lite vettig vårluft jag och mina vårkåta känslor så kändes det relativt behagligt. Satt flera timmar i solen med Ann och en hög killar.

Angående träningen blir det en lugn vecka för min del. Varit kaotiskt mycket och jag behöver helt enkelt vila. Min kropp behöver vila.
Nätterna förkortas med timmar, och känner att det rasar lite. Haft  massiva utbrott efter utbrott och det är enough.
Så vanliga träningen står stadigt (ridning, skolgymnastik) och så slänger jag in långpromenader och cardio på gymmet.
Var dagens misslyckade försök att hitta styrkan på gymmet som fick mig att tänka om lite, så jag sprang därför några kilometer på bandet istället och lät det verkligen få kännas i ben och rumpa. Lät det få koppla med alla muskler.

Och resultat?

Jag skiter i hur det var. Jag skiter i hur jag såg ut tre år tillbaka, och ännu mera hur jag såg ut ett år tillbaka.. just nu satsar jag på resan härifrån framåt.
Nu jag börjar känna att jag hittat "min grej"

Jaja, ingen träningsblogg det här inte, men ni ska få en resultatbild i alla fall. Jag har kämpat hårt. Tro det eller ej, döm hur mycket ni vill, och säg att jag är sjuk om ni känner för det, men jag försöker. Jag försöker hitta rätt, försöker göra rätt och verkligen försöker lyssna till mina egna behov. Så det så!

Resten av skiten till kropp kan vi glömma än så länge. Först nu jag känner att jag verkligen hajar grejen med att träna övre kroppen och känner mig bekväm i det. Typ. Så vi börjar den resan idag. Visst går det ju om man vill.

Tappat allt jag hade till bröst känns det som, men man får leva med det.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas