Camillas

Livskärleken i allra högsta grad.

När visaren kittlat trean på min väggklocka inatt hade jag läst ut sista sidan i min bok och ångkokat alla tänkvärda livssituationer inklusive notera hela bokrecensionen tre gånger i min undermaniska hjärna. Låg efter det och slumrade till bara tills jag blev väckt 4 timmar senare och i en och samma rörelse satt jag åter vid skolbänken efter världens mysigaste helg. För att ge natten en minimalisk återblick så måste jag bara påpeka att det inte vart som förr. Inte som alla oändligt sömnlösa nätter, utan jag kände bara att tiden, världen var för värdefull för att jag skulle kunna ligga där och sova bort så många timmar (impulsiva ryck deluxe).

Efter skolan drog vi till Emmy och jag blonderade hennes hår medan vi satt och snackade massa skit, smådrömde sommaren och dagen vi går ut nian. Nu är det bara två fullständigt ofarliga månader innan detta kapitel i livet når ett slut. Och jag vältes omkull av alla känslor, av påminnelsen att tiden tar slut, och jag vill spendera varje tiondels sekund med de jag växte upp med. Jag behöver inte dekorera min vardag med lögner mera, den är så fin precis som den är.

Snackade lite med min girrl Kreetta efter skolan och nu är det plugg i kubik som gäller. Sen ska jag slöa ner mig framför senaste avsnittet Grey's Anatomy och lägga mig INNAN midnatt.

Krampusskyss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas