Camillas

Flaws.

Mysveckor.
Med ett kort ord förklarat de gångna veckorna. Jag hinner inte med. Jag hinner inte avreagera. Jag hinner inte lägga ner tid på det som borde prioriteras. Jag hinner inte kolla runt omkring mig. Och det går så lätt, det går så lätt att man blundar för detaljerna, för det som i längden gör livet unikt.
Jag har funnit en lust i saker som tidigare var en vana. Att tända på en brasa i den öppna spisen var så omtumlande att jag satt kvar i flera minuter. Tittade på lågorna, och synnerligen i smyg klappade mig själv på axeln för att ha fått eld på hela helheten. Att det har gått så lång tid sedan jag tände på en brasa.

Gårkvällen gick väl ut på att skrämma livet ur mig så succesivt som möjligt. De lyckades. Och mardrömmarna inatt har varit löjligt uttröttande. Så myslördag blir det möjligtvis idag också, eller så åker jag på fest.. Återstår att se.

Vad tycks om håret? På färgpaketet stod det mörkblond, och här står jag likgiltig och hoppas på att någonsin få en lättande nyans på det hela. Men för tillfället - så här ser mitt hår ut.

1 november 2014 14:33 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas