Camillas

Fixa till de mörkaste knutarna.

Godkväll!

Noll tid för något idag. Stekte plättar till brorsan och en kompis så fort jag kommit hem och efter en otrolig sockerfylla och relativt utnyttjande matkoma kom jag upp med en finfin ide. Städade varenda vrå i mitt rum innan jag (men lite styrkehjälp) bytte ut min säng mot Casper enorma dubbel (trippel) säng. Fick göra mig av med skrivbordet och flytta om allt bara, men nu är det klart, jag är otroligt nöjd, och helt slut.

Skall dock åka över till en killkompis så fort han hör av sig och hoppeligen ligga under täcket innan midnatt, för imorgon är det uppstigning långt innan tuppen vaknat och en relativt lång skoldag. Morgongym dock vilket jag lyfter alla tummar upp för. 

Försöker få tillbaka sommarformen som glidit lite åt sidan då jag under senaste månaderna tyvärr prioriterat annat. MEN jag är på G igen. 
Vilodag idag krävdes efter gårdagens riktigt långa pass, men nu köra hårt med träning och kost så skall jag väl vara där passligt till jul för att sedan äta mig tjock på julskinka. Haha! 

Oberoende, hoppas ni har en underbar kväll nu. Det ska jag i allafall ha, och imorgon sista skoldagen innan höstlovet börjar. 
Då blir det flera dagar kalas! 

Puss

14 oktober 2014 19:11 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas