Camillas

För jag är ung, fri och full av kärlek till mänskligheten.

Sex. 
Jag kommer vara uppriktigt ärlig nu. Öppen på alla sätt och vis, jag kommer framhäva starka åsikter, där antagligen de flesta har en egen syn på ämnet, men det här är min blogg - här är det jag som talar. Respektera det. 

Jag har upplevt många olika former av sex, bättre som sämre, men aldrig har jag upplevt det som något skämmigt. Aldrig har jag funnit något att dölja i de samlag jag deltagit i. Jag finner det inget annat än normalt att finna njutning i form av samlag (närhet, sex, knulla...whatever) men samhället har en tendens att hoppa på en likt soldattrupper vid krig. Med alla svärd riktade mot en, som om det vore på liv och död. För är du 16 år, tjej, och har haft sex med någon (eller inte haft sex med någon men det trots allt ryktas så) då är du horstämplad. 

Är du singel har du väl rätt till att "ligga runt" utan att bli horstämplad,  anses billigare, mindre värd, mindre omtyckt eller ett offer för ryktets vägar?
Varför är det så få som finner sex som en normal tilläggsaktivitet i vardagen för njutningens skull. Närheten som så ofta saknas. 

Jag är horstämplad, antagligen för en väldigt lång tid framöver. Jag har legat med tre personer under mina 16 år. 
Jag är "lätt", "billig", "känslolös"... det bara fortsätter. 

Men varje gång för med sig något nytt. Varje gång har givit mig en ny, (oftast) vacker syn på livet. 

Så varför horstämplas unga tjejer (som jag) för att inte tiga till döden? Varför får tjejer inte höras, ses, finnas, eller visas för att få bestå som "en i mängden"? Jag är en bra människa. Visst har jag gjort fel, misstag i mänger och uttryckt mig utöver de normer som vårt lilla samhälle tillåter, men jag är i grund och botten en rättvis människa. Osäker, javisst, men jag vet vad som är rätt och fel, bra och dåligt.

Senaste två gånger jag varit med någon, spenderat mer än en kväll med någon, där känslor varit involverade och jag fallit för någon har allt slutat i totalkatastrof. Men får inte jag ha sex nu, bara för att jag väljer att stå på egna fötter i ett par månader? 

Jag faller lätt. För lätt, allt för jävla lätt. Varför? För jag väljer att se det absolut bästa i varje person. Jag faller för mänskliga personligheter. Jag faller för tron på ärlighet. Jag har bara hittat exemplar som visar sig vara för svaga för de krav jag må undvika, men undermedvetet ställa. 

Så jag kommer fortsätta falla. För det tar tio minuter för mig att finna skönhet i individ som individ. Jag kommer fortsätta ha sex, inte för att jag är lätt, utan för jag anser vissa människor förtjäna lite extra. Jag kommer fortsätta gå i tröjor som framhäver mer än anses nyttigt, för jag vill lova mig själv att aldrig göra enligt samhällets lagar för att passa in. Jag gör som jag vill. Det må föra med sig fler konsekvenser än jag kan ta, och vissa lär väl be mig att bara backa undan lite, men jag gör inte så. För jag vill tro på att det finns något bättre inom oss. Att vi alla ska våga kunna se genom dessa skepnader, släppa alla stämplar, rykten och påklistrade termer som förekommit under uppväxten för att inse att det inte är något konstigt med det. 

Sex är normalt. Kille eller tjej, du är varken lätt, hora eller mindre värd för att du ser sex, närhet och att umgås med flera som något normalt. 

Jag tror på kärlek till mänskligheten. 

Så nästa gång - tänk efter innan du horstämplar mig, tänk efter innan du vill påstå att jag är lätt, för jag är verkligen inte lätt, jag bara anser vissa människor förtjäna min närhet samt tid lite mer än andra. Och jag ångrar inte en enda gång!

Kyss.

Vårt samhälle består av farligt grymmare problem än vem och hur många jag eller någon annan legat med, fokusera på det istället!

Whore. ✌️❤Golden Gvrl ☾☼Untitledhttp://bebepingouin.tumblr.com/Untitled

11 oktober 2014 22:15 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas