Camillas

Lite ensam ibland bara.

Sitter hemma och avundas alla som har sällskap ikväll. Hade inplanerad myskväll och långpromenad med brorsan, men han fick ändrade planer och åkte in till Åbo istället och spenderar helgen där. 

Satt några timmar och stirrade tomt ikapp SOA (kollat alla utgivna nu) och ifall klockan inte vore så mycket hade jag övervägt att ringa genom hela min kontaktlista på mobilen för att finna någon som vill hitta på något eller något som kanske händer i vårt lilla samhälle. 

Konstigt, konstigt att vara hemma en fredagkväll (första gången på flera månader), nyduschad uppkrupen i en urmysig soffa och lida av oroväckande rastlöshet. 
Jag har för mycket tid över att tänka tillbaka, tänka på dig. Du dyker upp i drömmarna under natten när himmelen lyser stjärnklart, vid gryningens absolut första minuter och vid soluppgång. Du dyker upp under de 45 minuter långa bussresorna två gånger om dagen. Du dyker upp under lektionerna och tar mig till en annan värld, en värld där allt är lite bättre. Du dyker upp under varje måltid, under varje dusch (ja, jag har försökt dränka dig i vattnets strålar) genom varje film och alla timmar spenderade framför datorn. Du dyker upp när jag ger mig på desperata försök att finna lite sömn, när jag försöker glömma dig för en kort sekund, ett par minuter, en timme eller två. För sanningen har överträffat mig, och saknaden gör mig illa. 

Jag kör själen genom plågsam misshandel när jag lyssnar till de låtar du visade, de låtar som påminner mig, visar mig tillbaka. Jag läser genom alla tiotusentals meddelanden. Varenda ett. Kollar genom alla 538 bilder. Gråter en skvätt, tittar ner i min snart tomma tekopp och försöker samla alla tankar för att plåstra om morgondagens ensamhet med planer jag fortfarande inte hittat på. Men hemma sitter jag inte!

Ensam, jag är lite ensam ibland bara, men jag mår nog bra ändå. 

Puss.

ps. Har du lika oplanerad Dag/kväll/natt imorgon kan du ju höra av dig till mig. För typ, det skulle göra mig rätt så glad!

10 oktober 2014 21:04 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas