Camillas

Stunderna då icke existerande själar spricker.

Kanske jag borde ha loggat in här och meddelat att jag levde igår, men ska jag vara absolut ärlig var jag nog närmare död än levande.
Idag är jag dock igång igen. Ingen feber mer (AAAHHHH TACK GODE GUD!) och kroppen börjar mycket sakta men säkert återhämta sig tror jag. Fortfarande enorma besvär med att andas och en puls som inte riktigt vill gå ner under hundra, men det tar sig sa polisen!

Eftersom jag i långa drag sovit bort de tre senaste dygnen (eller blir det fyra?) så sprudlar energin, och jag harlust att ge mig ut på en låååång PW samt ett riktigt sprängfyllt, typ tvåtimmars gympass. Inte träna sa ju hälsovårdaren, men om man trots allt tar det i lugn takt kan det väl ändå inte skada?
Så jäkla taggad att bara få göra något. Dessa fyra väggar gör mig snart tokig (har dock städat mitt rum, så känns nästan lite lyx).

Oberoende så har jag fortfarande lite tid att överväga alternativen, och så ska jag faktiskt kolla slut typ ett dussintals filmer som hunnit bli på hälft eftersom jag bara lyckats somna hela tiden. Heh.

Pussar

6 september 2014 10:17 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas