Camillas

Kategori: Träning

Jag har tappat förståndet i marken och snön har bäddat ner mig där.

Vart försvann den dagen? haha!

Men vad kan jag säga, gårdagen blev inte så mycket plugg som jag hade hoppats på.. Jag som är typ största #foreveralone typen så råkade visst igår vara en bra dag att ta kontakt. Haha! Men jag klagar inte!!
Provet gick hem i alla fall (är det inte så man alltid säger när något sedan visar sig vara precis tvärtom?..jaja).

Två timmar gymnastik, efter förra veckans raseriutbrott där jag valde att skolka två sista timmarna ger mig grymt dåligt samvete så att satsa, pressa och visa motsatsen nu innan betygen (OM TRE VECKOR!) är högst upp på listan. I alla fall. Två timmar boxning och muskelträning med intervaller var GRYMMASTE jag gjort på länge. Fyfan vad kul det var! Efteråt, med en kropp som var hög på allt den kan vara hög på drog jag till stallet och skrittade finaste ponnyn. En prins är han.

Kreetta mötte mig vid bussen och följde mig hem med hundarna, massa struntprat där kan ni väl tänka er 

Nu städa upp lite här, duscha och sedan seriemarathon resten av kvällen. TGIF!

 

Hårt träningspass.

Körde just ett killer pass med brorsan, och jag lovar mig själv dyrt och heligt att aldrig låta honom hålla i träningen igen. För efteråt låg jag på golvet fem före att kräkas över hela mattan. Fyfan vad skönt.

Alla har vi ju ett eget mål, en bild i huvudet som säger precis hur vi vill se ut. Ingen är exakt lika och alla gör vi det på olika sätt, men sist och slutligen handlar det ju alltid om att ta hand om oss själva. Och jag kommer aldrig förklara min bild, ingen kommer ändå förstå precis, men det är ett mål, oberoende hur länge det tar att komma dit.

Min svaghet inom träningen är faktiskt styrketräning, dels för att jag inte gör det så mycket och dels för att jag ofta faller för den där onda cirkeln att inte ge sitt allt, att tappa fokusen lite. Jag känner att jag behöver mera action för att verkligen känna att jag kan ge lite till, springa lite hårdare och kämpa lite längre. Och där det inte faller in så mycket teknik. Jag menar springa intervaller ÄLSKAR jag, lika som ridning, PW, crosstrainern, rodd och typ fotboll/innebandy. Jag känner att jag måste pressa på mig själv.

Och det är ju en svaghet, jag behöver styrketräningen, så fokus från och med Januari kommer jag lägga där, på att verkligen hitta mig själv och mina styrkor inom styrketräningen. Alla funkar vi på olika sätt så jag behöver hitta mitt sätt. Det är mitt mål 2014. Det där med att bli av med alla extra kilon det var 2013, nu är det fit som gäller.

Jag har ju formerna, jag har den smala midjan och breda höfterna, så nu gäller det att verkligen trimma tills jag kan andas ut och verkligen acceptera mig själv.

Detta kommer bli så jäkla bra!

+ | via TumblrSquat | Tumblr | via TumblrWorkout Untitled

 

Energin att fortsätta framåt.

Eftersom Fia är så himla inspirerande och ännu mer motiverande när det gäller träning på sin blogg just nu, så kände jag att jag också behövde klämma ur mig ett par ord.

Alltså jag är två (!!) kg från min målvikt nu och fanimej om jag inte är där innan året är slut. Haha. Nu tänker ni såklart, men det handlar inte om vikten, utan om muskler osv. Och jag vet!

Jag tycker det är jätte pinsamt och otryggt att berätta den långa historian, så jag hoppar direkt till förklaringen.
För jag behövde komma hit, lite som Fia också var inne på (gå in och läs!!) att komma hit, där man är idag, eller vädligt väldigt snart, och sedan sakta men säkert börja träna upp musklerna.

Ni kanske inte tänker på det när ni ser mig, speciellt de som ser mig typ varje dag, men 18 kg är en hel del, och jag kan vara skitstolt ju, men på samma gång ser jag hur jag t.ex. tappat min rumpa. Ingen jävla rumpa kvar alls, och det är skitsynd tycker jag, men det gäller att lägga fokusen där den behövs, för man hinner trots allt inte med alltihopa på samma gång. Varit ett hårt år, och jag har hittat ett sunt jag i mig, och det är det som spelar roll, just nu.

Och från och med Januari 2014 handlar det om muskler. Och den där förbannade rumpan kommer sitta fint i alla jeans nästa år, mina armar, och speciellt axlar kommer hittat sin, enligt mig, rätta form. Lika som allt annat kommer falla på plats.

Jag är jätte taggad, jag är taggad för jag börjat hitta mig själv nu, och jag aldrig vill ge upp.

Och det handlar verkligen inte om de där perfekta Nike skorna, eller den där skitdyra, speciellt skapade träningsjackan, eller den neongula sportbh:n,
det handlar om fokus på ett mål, självdisciplin och fulltständig kontroll.

Och jag är så stolt över alla i världen som ger sig på ett försök åtminstone att ta steget mot ett hälsosammare liv.
Det finns lite jävlaranamma i oss alla.

Never give up Just do it✔️Fitness Inspiration | Fitness inspiration#fitness #inspiration | Fitness Inspiration

 

Workout.

Ibland är det okej att ta en paus, så länge man vet var man står. Den här veckan tog jag paus från träningen. Såklart inte det vanliga, inte ridningen och inte promenader och så. Men annars lämnade jag bort allt, eftersom man behöver ibland en vecka vila för att orka fortsätta dubbelt så effektivt. Och fyra dagar ridning + promenader är ibland tillräckligt för att känna sig redo för en ny vecka. Så har jag även haft problem med mitt knä senaste veckan (något som började redan när jag var 12 år) och bara att stå stilla där i kyrkan framför alla människor var tillräckligt för att jag knappt orkar stå. Så viloveckor kan vara bra, så länge man har kontroll, och vet att en vecka bara är 7 dagar, och att 7 dagar inte kommer bli längre än en vecka. Att man rycker upp sig själv efteråt och fortsätter framåt. Det spelar roll!

Så jag skäms inte för att vara lat, eller tjock eller något annat, för jag vet vad jag gör. Och jag känner mig fortfarande bekväm i mig själv fast jag kan unna mig något gott ibland. För jag har kontroll.

Nike runningJust do itTime to workout!

Vi har funnit det vi sökte!

Jag tror dåligt självförtroende är grunden till alla våra felaktiga tankar kring mat och hälsa, och speciellt kroppen.
Vem byggde upp en så vrickad bild att alla tjejer ska vara pinnsmala? "Desto större gap mellan låren desto bättre." Och att detta inte mera handlar om gömda tankar, utan ätstörningar, öppna diskussioner, en massa thinspo och tävlande. Ibland blir ja så trött på allt tjat. Att "du är så mycket smalare än mig.." och "ska du säga du som är så fin.."

För det är du som bestämmer. Vill du vara snygg då ser du till att du är det. Och missförstå mig rätt nu, alltså se ut hur du vill, men visar du utåt ett strålande självförtroende och själv är nöjd, då kommer det absolut smitta av sig.

Och jag kan vara stolt, jag är jätte stolt, -17 kg sen februari, det är inte alla 15 åringar som fixar det, och jag kommer aldrig sluta ha komplex med min kropp, men jag kan i alla fall lära mig acceptera mina brister och lyfta fram mina allra bästa sidor. Så det handlar om att sluta fred med sina tankar, sluta fred med sitt negativa jag, och börja visa utåt av det du verkligen är stolt över.

För visar du att du har självförtroende, visar du att du är skitnöjd med din kropp, då kommer alla andra också acceptera den, och gör de inte det, då är de inte värda din tid.

Så byt tankeriktning och sluta sträva efter ett ideal.

UntitledUntitled

Träna med hjärta.

Alltså alla säger alltid de gått upp typ 10 kg efter julen. Och i flytande text hade jag nu tänkt ge lite tips på hur du håller dig till rutinerna, även under dessa tider. Först och främst kanske vi ska inse fakta och komma ihåg att julen faktiskt bara är 3 (!!) dagar, och inte två veckor.
Att skippa träningen och unna sig all god julmat under dessa tre dagar är hur okej som helst. Men att vräka i sig bara för att det känns som helg hela tiden är ens eget val, och inte ett alternativ för mig åtminstone. Och som jag nämnde, julen är endast tre dagar av lovet, de andra dagarna har du 6-8 timmar extra tid (eftersom du inte är i skolan/jobb) och inga ursäkter att skippa gym, promenader, pw, ridning, löpningen eller vad man nu sen håller på med. Låt heller inte mörkret stoppa dig, du har ficklampor och reflexer.

Att svaja i vikt två kg hit och två kg dit är inget allvarligt, jag gör det från dag till dag. Har jag mens väger jag plötsligt ett helt jävla ton mera liksom, det är inte det det handlar om, men håll dig till dina rutiner. Lägg undan vågen över hela jullovet så har du en chans att träna upp det du ätit under självaste julen. Inga ursäkter och du vet var du har ditt mål, och allt det utan viktångest.

Så lycka till, och unna dig denna jul, hur inne du än är i träningen och hälsan, det är du värd. 

Puss!

work outhealthy foodnikefood

Vi har livet framför oss.

Trött. Ett väldigt kort, men väldigt bra ord. För det förklarar allt.
Att köra fullt ut på zumban var ett stort nej. Knappt att jag orkade göra något alls liksom, slarviga rörelser och minimala hopp liksom. Men jag var där i alla fall, och det är det som spelar roll. Efteråt kände jag för att dö. Verkligen dö. Men hey, förra veckan var verkligen tung, denna vecka kommer bli minst lika tung, så vi kan köra helt lugna puckar en måndag som denna. Har fixat undan två viktiga samtal (WOOP) och tagit en längre dusch än nödvändigt.

Nu är det såklart läxor och tidsinställning som gäller, imorgon är trots allt den lugnaste dagen denna vecka.

Älskar er.

Vad jag var och är och allt där emellan.

Människor som känner mig, som träffar mig regelbundet, de ser inte den där stora skillnaden.
Det bästa som finns är de där riktigt överraskande kommentarerna, och det är därför jag skriver det här i ett inlägg, eftersom jag tror det är viktigt!

Som ni såklart vet, och om inte så läste igår, har jag gjort en väldigt väldigt underlig resa de senaste tre åren. Och jag pratar främst bara om anorexin, när jag var farligt underviktig, men det var en ätstörning, och allt satt fel, och efter min underviktiga period gick jag till att bli överviktig även om jag inte ens kan förklara hur mycket jag skäms över det. Men spelar roll vad som varit, att jag inte fick hjälp är fy usch på de som såg men inte sa något, men det kom en dag i februari när jag kollade på bilder från julen, och insåg att jag var fet. Där började det. Förändringen.

Det viktigaste är att man själv är nöjd! Jag har gått ner väldigt mycket, speciellt om man tänker vilken ung ålder jag är i. Och nej, det har inte varit ett helvete. För jag ville vara nöjd. Och jag har lyckats. Att kolla på bilder då och nu gör mig faktiskt nästan tårögd. Och det handlar inte bara om kilona på vågen, det handlar inte bara om måttet runt låret, utan om lyckan, glädjen, och känslan av att lyckas.

Jag gör det inte för att det är trendigt, jag gör det för att jag behöver det.
Att min kondition är sju gånger bättre, att jag skrattar oftare och att jag sover längre nätter är bara stora tummen upp i slutet.
Jag är inte den som stiger upp tidigt på morgonen, som ger mig ut på en daglig länk i ur och skur, men jag är den som kämpar och enbart följer mina egna krav och behov. Det är inte för någon annans skull än min egen. Bara min.

Det var jobbigt till en början, att göra något alls, men det gick över och plöstligt var det något som fick mig att bara må bättre.
Jag fick låsa in all jävla godis och sådant för att frestelsen var så stor, men nu klarar jag mig hur bra som helst utan sötsaker. 

Och inre glädjen när man får höra "Ett halvt år och du ser knappt ut som samma människa mer. Se på dina former Camilla, det snyggaste jag sett. Vad gömmer du dig i stora tröjor och lösa byxor för?"

När det inte är något en kompis säger bara för att vara schysst, men när det är något en vuxen människa säger, och verkligen menar det!

Flum alltså, men jag tror ni fattar ändå. Och egentligen går det inte att förklara.

Alla gör vi det på olika sätt, men sist och slutligen har vi samma strävan, att vara nöjda.

Och även om jag aldrig kommer sluta, åtminstone inte nu, så kan jag väl säga att jag gjort det. Jag är där.

I MADE IT!

dont give upwork hardermotivationworkout motivation

Ge ditt allt och du får dubbelt så mycket tillbaka.

90 minuter effektiv julzumba. Så jäkla skönt. Svetten bara rann från pannan och man kunde nästan inte sluta le. Tiden flög iväg snabbare än snabbast, och att veta att pengarna går till ett barn i år gjorde att jag verkligen ville ge allt. Superskönt och nu har jag tagit världens längsta dusch, med silvershampo-inpackning och ordentlig insmörjning av kroppen. Ska se till att jag får något i magen och så ska vi öppna lite gåvor älskade farmor har skickat åt oss. ♥

Blivande stjärnor!

Här är ju såklart bara en liten bit av tjejernas show. 9 år och verkligen skitduktiga. Tidigare i showen (som inte är med här) hoppade de upp och landade i spagat, fatta hur coolt. Jag hade brutit alla ben på kroppen och dött liksom. Ja, jag skryter lite på dom, men det är de värda.
Inte för att det heller spelar någon större roll, men tjejen i mitten är då Kia för de som undrar. Älskade tjej.

+TIPS på gott mellanmål.

Jag vet inte om den är särskilt ny, men imorse var första gången jag åt denna yoghurt. Och ärligt, jag är verkligen kinkig med vad jag äter, speciellt kvarg,yoghurt,krämer osv. Men denna var verkligen god, och verkligen mättande. Så ett jätte bra tips för ett snabbt mellis. Åt det till frukost alltså och tog en banan till det och de passade väldigt bra ihop. Så kolla efter denna nästa gång du handlar!!

Orden har ingen betydelse mer.

Vad ska man säga, bästa timmen på dagen. haha. Kände mig borttappad för det mesta, ofokuserad liksom. Glömde bort att byta rörelse och tankarna flög till en annan planet, men den timmen utan värkar och desto mer att tänka på var nästan som en himmel. Blir jag alltid sånhär när jag har mens? JA. Tro mig. Och därför saknar jag nästan de två åren jag inte hade alls. SAKNAR. Men hej, jag är frisk nu, och det är det som spelar roll. Att få svettas kändes bra. Och det blir väl en hel del träning i veckan ännu.

3 ridpass, 2 zumbatimmar, 2 dagar innebandy kanske, skolgymnastik och så ska jag klämma in ett gympass någon dag bara jag hinner.

Så spara alla krafter och sova ordentligt. Måste.

Puss

Kommer skriva ett "under huden"- inlägg tills imorgon så se till att kolla in då, tror det kommer bli bra, hoppas det blir bra.

ParisParis

Time for ZUMBA!

Inte det minsta peppad för zumba idag, mensvärkar från helvetet, inget humör, ingen ork, ingen energi men jag vet att efteråt kommer det kännas mycket bättre och så kanske jag sover lite bättre inatt om jag rör på mig lite. Det är dags för mig att ta tag i vardagen igen. Verkligen. Och vad är inte bättre än att börja redan idag. Redan nu. Ta tag i bloggen också såklart, känner att den blivit lite som en svans på sista veckorna, behöver lite liv igen. Imorgon ska jag gå upp till hälsocentralen och be om att få kolla mitt järnvärde, eftersom något måste det vara, och sedan är det bara dags att rycka upp sig. Slut på all skit nu. Vi hörs när jag svettats färdigt! :)

Puss

Periodbarn.

Jag är den där som går i perioder med det mesta, speciellt mat. Och det har ni kanske märkt. Ett tag som jag levde på spenatplättar. Tidigare var det rågbröd, ketchup, pasta, smoothies osv. Men nu, just nu är det vindruvor. Jag klämmer i mig lådvis av dem. Hela tiden sitter jag med en ask framför mig och knaprar på dom. För denna vecka är jag redan inne på min tredje ask. Så ni förstår, det är verkligen mitt liv!! Och de ska vara precis sådär knapriga, men ändå väldigt söta, de ska vara kalla och färska. Och det bästa tipset för er som gillar glass och äter det allt för mycket. Testa lägga in en ask vindruvor i kylen, och  ät dem sen följande dag, skitgott!!

Grape BalloonsMinnion.hahaha💕

Morgonträning.

Godmorgon peeps! 
Nu är jag vaken och redo för lite morgonträning. Sen duscha och börja packa... FÖR IDAG ÅKER JAG. Haha :)

Verkar som halva världen haft en rätt så vild kväll igår? För hundra konstiga whatsapp meddelande imorse när jag vaknade.. Nej, inte hundra, men ditåt.

Jaja, vi hörs bättre när jag sprungit färdigt. 

Pussar


Träning.

Det var innebandy på gymnastiken. Gillar. Tränade faktiskt inför innebandyturnering som hålls för hela åboland eller något i den stilen om några veckor. Varit med flera år tidigare också, inte för att vi skulle vinna, men en rolig grej. Spelade som en kung och vi höll oss jämnt mot killarna till och med. jag må vara lite hårdhänt men vem bryr sig. Min tånagel sprack upp hela vägen också så kommer falla av tror jag, men tänker inte dra bort den än. Nu ska jag gå till stallet och rida ut på min favoritprins. Kommer inte rida honom på över en vecka nu, haha, och ja (!!) jag kommer sakna honom. Men vi hade en lyckad ridtimme i onsdags och jag tänker stanna kvar extra länge och pussa på honom och hänga fast mig runt hans hals och släppa en tår eller två och sedan lägga på ett mysigt täcke på honom. Det är kärlek. 
Så lovar höra av mig när jag kommer hem ;) 

 

Dagens ridpass

Idag fick jag rida Dali, den finaste svarta D-ponnyn som finns. Till en början var jag verkligen självmordsbenägen. Han var alldeles döv för skänkeln och bara drog inåt hela tiden, och jag hade verkligen en krampaktig känsla i hand och arm och fick verkligen bara stanna och skaka av armen ett par gånger innan jag kunde fortsätta. När vi väl kommit igång med trav och så kändes han lite lättare, galoppen ville dock inte till en början. Han delade inte riktigt galoppen jämnt på bogarna och jag blev lite smånervös. Men det tog sig till slut och han jobbade faktiskt till sig en väldigt fin form!! Efter galoppen blev det åttvolt över hela planen och gud den ponnyn är fin alltså. Det var liksom riktigt riktigt bra. Jobbade så fint framåt och verkligen på tygeln. Kändes som en helt annan ponny mot slutet av timmen och jag var verkligen nöjd. Sen åkte vi hem och jag hoppade i duschen. Nu har jag messat en del med Casse ( Flört) och ätit varm korvsoppa. Kärlek! 

Smoothie

Eftersom man behöver en hel del energi inför träning ( syftar på ridningen i detta fall) så mixade jag ihop lite yoghurt, banan och frysta vinbär. Sjukt gott, sjukt enkelt och håller en mätt rätt så länge! Nu har jag bytt om och ska åka iväg till stallet för ridtimme #3 denna vecka! :) 

Ta en dusch med mig?

Ge mig lite power. Haha. Zumbat av all ilska, frustation, och stress och ingen ork kvar för något mer idag. Och alla killar, bollhallen måndagar kl.18.30 så får ni se på mycket rumpshake och annat kul, för nu har rumpan allt kommit igång i danserna. hahah. Ska somsagt ta en varm dusch, med hårinpackning och ansiktspeeling och sedan plocka fram kläder och packa ridgrejerna färdigt för imorgon, jag kommer stressa tillräckligt igår, och att inte vara hemma innan 19 imorgon ger mig lite ångest, på samma gång som det känns bra. 

Ögnade genom min kalender tidigare idag också, och den är alldeles fullproppad! Knappt så jag håller reda på den själv, haha. 
Ridning, fotografering, plugg, farsdagskaffe, ännu mera ridning, träna, och så åker jag ju till Åland på söndag inför en hel vecka prao. Wooop. 

Men.. återkommer efter alltdetjagskullegöra.

......

Kan inte du, snygging, komma med mig i duschen?! 

Fight for what it's worth

Vilken känsla. Jag kollade genom alla foton sen i vintras och känslan att se hur mycket jag förändrats gör mig så glad!! Jag har inga bra före & efter bilder, men det spelar ingen roll, för det jag gjort, den förändringen jag valde att kämpa för behöver endast jag se. Och det är väldigt många bloggar som gett mig motivationen att alltid fortsätta kämpa. Jag känner mig stolt, jag har verkligen gjort det, och nu är jag väldigt, väldigt nära det mål jag från första början siktade på. Då jag trodde att jag aldrig skulle lyckas, aldrig skulle nå under 10 månader. Men här är jag idag, och jag kommer aldrig sluta!!
Min relation till mat och kropp har under så många år varit så omvänd och fel, men nu hänger jag med igen, jag vet vad som gäller. Och jag är SÅ stolt!

INSPIRE FITNESS

På en ensam liten färd.

Idag var jag inte nöjd alls. Det gick inte dåligt, men kändes trögt, och slött och fult. Åkte därifrån med inga känslor alls liksom. Jobbade främst på övergångar, voltar och sådant simpelt. Fem sista minuterna gav han lite efter och började söka form, men resten kändes riktigt illa. Kom hem, vi körde vårt vanliga att skrika på varandra en kvart, sitta tysta en kvart och sen börja kvällen. Jag städade toaletten (fyfan) och drack en halvliter apelsinjuice. Måste även få i mig någon mat med protein och sånt nu för har inte ätit sedan lunchen i skolan där vid tolv. Och har efter det haft 2 timmar gymnastik, pw till stallet (trodde jag hade bråttom) och en timme ridning. Så jag är nog ganska slut. Jaja, currybroiler it is.

Kan inte förklara min kärlek för dig.

Ni kan kanske gissa var jag spenderar min fredagseftermiddag efter en småtrist skoldag? Jo, där jag hör hemma, på stallet!
Regn hade lovats till idag också, men ingen dör av vatten, och vad gör jag inte för en hel timme på min favoritponny och ett svettigt pass dressyr.
NU KÖR VI TRÄNING PÅ HÖG NIVÅ!

Så ska jag skritta ut honom imorgon bara, eller kanske lite lösgörande arbete, beror på vädret.Vi låtsas påriktigt.

Det var nästan lite extra jobbigt idag på zumban, lite extra tungt, men det är då man pushar lite hårdare. Och här sitter jag nu hemma i soffan och kunde inte vara nöjdare. Och ni kanske fattar hur gärna jag vill sitta här, läsa bloggar, film, serier och allt det där, men nu ska jag hoppa i duschen och sen är det två effektiva timmar plugg inför provet imorgon. För jag ska tammefan få minst en 9 annars låser jag in mig på rummet och stannar där tills året är slut. Fattar ni? Så det här är faktiskt viktigt, okejokejokej fattar ni? JAG SKA PLUGGA!!! #egoboost

Vi hörs nog ännu ikväll ändå. Promise

Give yourself a change

Det känns som att jag verkligen stått stilla med träningen nu. Jag har varit sjuk, jag har tagit det lugnt, jag har inte varit på gymmet på nästan 3 veckor. Jag har bara sprungit några gånger, ridit mina tre gånger i veckan och inte zumbat på två veckor. Ojoj. Fast jag har inte gått varken uppåt eller neråt nu utan står precis där jag stod för två veckor sedan, så jag känner att jag verkligen är redo för nya tag, och rivstarta hösten. Idag är det zumba som gäller, och jag har aldrig känt mig mer taggad för träning än nu. Imorgon ridtimme, likaså onsdag, och torsdag är det dags för gymmet igen. Fredag & lördag rider jag också  men blir nog insatt lite jogging där också eftersom jag endast rider självständigt. Så dags att nå mitt mål! #BIGTIME

fitspo

Breakfast

| fitness!

Healthy food ;)

Hitta motivationen i dig själv!

Inlägget jag nu har tänkt skriva kommer handla mycket om hästar, ja, men det funkar EXAKT på samma sätt även i andra intressen, så det lönar sig att läsa även om man ogillar hästar. 

Jag älskar hästar, jag älskar relationen mellan djuret och människan och den riktigt hårda träningen när den väl ger resultat. Men ibland tappar man lite av hoppet och inspirationen för att rida. Man känner att man inte riktigt orkar eller har någon lust att ens åka. 
Det är då det gäller att hitta motivationen igen, och jag är den där som har hur kul som helst när jag väl är på stallet. Jag stannar där flera timmar extra och bara pysslar med mitt. Städar, kollar andras lektioner, pussar på fölet osv. 

Och ibland känner jag att det är mycket roligare att även åka till stallet om man har motivation till det innan också. Så känner jag mig hängig och bara vill stanna i soffan, då peppar jag mig själv till att åka med att kolla hästvideon, läser hästrelaterade bloggar, kollar bilder. Allt sådant som verkligen får hela kroppen att pirra av längtan. Och det hjälper. Idag satt jag också och läste tiotals hästbloggar innan jag åkte till stallet och det kändes så himla efterlängtat. 

Så vad ni än håller på med - Simning, fotboll, löpning, PW, gymmet, boxning, skidning eller kanske bara målning - leta upp något som du verkligen inspireras va. Spelar roll om det är en urfånig låt eller värsta pepptexten, så länge det funkar så ska ni köra för det! :) 

Hoppas ni fick någon hjälp på vägen.

Untitled