Camillas

Kategori: Veckans blogg

Veckans blogg! #12

Det var en gullig tjej som verkligen satt ner tid på att kommentera min blogg. Som gav mig en kort, men väldigt fin kommentar och det verkligen värmde. Och eftersom hon är relativt ny på forme.se tyckte jag hon var värd att vara veckans blogg.

Så alla kan ni gå in och kolla på Linn Petterssons blogg, genom att klicka på hennes namn eller bilden nedan. 

linnpettersson

Veckans blogg! #11

Veckans blogg är faktsikt en av gruppmedlemmarna i Be Younique.

En underbar tjej i sina bästa år. Otroligt vacker och otroligt positivt inställd till det mesta!
Hon bloggar på engelska, men det tror jag nog ni alla kan.

Ge det en chans och gå in på Melody Moonchild genom att klicka på namnet eller bilden. 

Veckans blogg! #10

(tänk att det gått 10 veckor sedan jag började med veckans blogg.. helt sjukt.. och snart är vi inne i november!)

Veckans blogg har jag valt att är Linn Olsson!

Jag vet att hennes blogg inte är särskilt liten och att väldigt många läser den. Även att hon vunnit blog award pris för inte så länge sedan. Men jag tyckte hennes blogg verkligen är inspirerande och hon förtjänar några extra besökare. Hennes framgånsrika liv som ung bloggare, med egen häst och verkligen en förebild för unga tjejer. Gå in och kolla, det är även mycket vardag och livsstil i det hela. :)

Veckans blogg! #8

Veckans blogg förtjänar Izabella. Bella är en av de vackraste tjejerna jag någonsin sett. Jag kan lätt gå in på hennes profilbilder och bara gå i genom dom för jag kan. Så himla vacker. Och så himla kul. Hon är en person jag gärna skulle vilja lära känna bättre, och hennes blogg ger mig en chans till att se små delar av hennes liv. Gå in och kolla!

Izabella Luengo

TÄVLING vinn löshår från Pigtail.

OBS! Nu vet ni kanske om att jag har haft problem med att kommentera här på bloggen, så för att du ska kunna kommentera så får du inte fylla i din bloggadress, utan lämna den rutan tom, och istället skriva in din bloggadress i självaste kommentaren. Detta gäller förstås bara de som har en blogg!

Eftersom detta är ett samarbete med hela Be Younique gänget så kan ni även gå in på Victorias, Heidis, Melodys, Sofias och Lottas för att tävla om andra roliga prylar.

www.pigtail.se


Tävlingen avslutas 20.10.2013

Veckans blogg! #7

Denna tjej är underbart vacker, underbart duktig och underbart sprallig. Följt med hennes blogg i närmare ett år nu och blir så otroligt inspirerad. Jag lever min modelldröm i hennes blogg helt enkelt. Tycker ni lätt ska gå in och kolla. Är inte ens så mycket text utan mest bara asgrymma bilder!
Klicka namnet eller bilden för att komma till bloggen! :)

Caroline Roxy

Veckans blogg! #6

Fia har fått äran att vara veckans blogg! Äntligen har hon hittat hem alltså. Forme.se for the win! Flört

Fia är den där personen i mitt liv som serverat en framtid för mig. Som gett mig en chans att höras. En chans att synas och en chans att få finnas.
Jag tror hon är min största inspiration och min främsta motivation när det kommer till att ta sig genom motgångar. 26 år, heltokig och full av livslycka.

Hon har en styrka omöjlig att krossa. Tagit sig genom så mycket att visdom finns det gott om. Nästan omöjligt att inte falla för hennes charm. Hennes spratt och tokigheter. Fina Fia ♥

Träning, boxning, hund, vänner, kärlek och djupa inlägg.

Ge det en chans och kolla in → fiulius.forme.se

Veckans blogg! #5

Elin, vi lever i två alldeles olika världar, med två alldeles olika bakgrunder, men vi passar ihop.
Det är inte det där djupa, det är inte det där väldigt nära förhållandet. Men det är mysigt att skriva på kvällarna, chill att hänga i skolan, för man behöver inte vara något, man behöver inte vara bäst men man märks ändå. Så vi har något band ändå. Och hon har lagt ner bra med tid på sin blogg, hon är verkligen en inspirerande ung tjej, och väldigt vacker. Förtjänar vara veckans blogg helt enkelt!

Klicka på namnet eller bilden för att komma till hennes blogg.

Elin Mårtensson

http://cdn1.cdnme.se/4217117/7-3/headerilainen2_522362ade087c31354459198.png

Veckans blogg! #3

Veckans blogg, är en tjej jag vill hylla upp till molnen. Verkligen. Hon gick från bottnet till toppen och på toppen lade hon lite extra grädde. Hon är inspirerande, otroligt vacker, och väldigt charmig.

Hon tränar grymt hårt, hon modellar och kör en alldeles egen stil i livet.

Amanda Essén

och när ni ändå kollar, gå in och rösta på henne HÄR!

Veckans Blogg! #2

Nu är vi inne på andra bloggen redan. En tjej som faktiskt själv bad mig välja hennes blogg. Och jag menar, det här är ju så nytt, det är ju inte som att hela världen frågat mig att länka liksom, så jag gick in och kollade genom hennes blogg lite, och hon verkar ju fan hur cool som helst. Så tycker jag det är så sweet att någon ens kommenterar liksom och hon har ju gett mig ett unikt besök också så ;) haha.

Julia heter tjejen. Hon var för bara någon vecka sedan i London (ASGRYMT) och så lägger hon verkligen upp mycket mode och inspiration osv. gå in och kolla vettja, inte som att ni skulle ha något bättre för er en regnig måndag!? 

Julia Ferm Jensen 

Veckans blogg! #1

Kommer börja välja ut Veckans Blogg en gång i veckan. En blogg jag inspireras av eller jag tycker är värd att kika in på.
Ni får ju förstås tipsa er blogg och får chansen att bli vald. Tänker köra igång denna veckas blogg. Och så kommer en ny på måndag. Bra va? kommer främst vara bloggar som inte har liksom flera tiotusentals läsare liksom, utan bloggar som lite blivit i skuggan, men som verkligen är värda att läsas!

Så VECKANS BLOGG är.. *virveln*.. Julia Hållberg !!

Jätte go tjej, jag följt ett tag nu och verkligen stark personlighet. Värt ett extra klick. Så tryck på namnet ovan↑ eller på bilden här nedan↓.


Upp